Ελένη Μενεγάκη: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής της

Ελένη Μενεγάκη: Αναβάλλεται η πρεμιέρα της εκπομπής της

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν την μεγάλη πρεμιέρα, ο Alpha ανακοινώνει πως η "Ελένη" δεν θα βγει στον αέρα τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου

Αιφνίδια αλλαγή για το κανάλι του Alpha και την εκπομπή “Ελένη” που τελικά δεν θα προβληθεί την ερχόμενη Δευτέρα, όπως και είχε προγραμματιστεί. Η ανανεωμένη εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, την οποία η παρουσιάστρια ετοιμάζει πυρετωδώς από το καλοκαίρι προκειμένου να ανακάμψει στους πίνακες τηλεθέασης καθυστερεί μία εβδομάδα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού, η “Ελένη” θα κάνει τελικά πρεμιέρα στις 9 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει το δελτίο του σταθμού, αιτία της αναβολής υπήρξε η μη ολοκλήρωση του νέου σκηνικού της εκπομπής. “Ακόμα και οι πιο μεγάλες προγραμματισμένες πρεμιέρες αλλάζουν ημερομηνία όταν δεν είναι έτοιμα τα σκηνικά. Πόσω μάλλον όταν είσαι άνθρωπος που κοιτάει και την τελευταία λεπτομέρεια” αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση. “Έτσι, η «Ελένη» θα μπει στο σπίτι της και στο σπίτι σας μία εβδομάδα μετά, δηλαδή την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου!” καταλήγουν από την Κάτζα.

Μαζί με την Ελένη Μενεγάκη, που προχώρησε σε σαρωτικές αλλαγές από συνεργάτες, μέχρι θεματολογία, διάρκεια εκπομπής και συμπαρουσιαστές θα εμφανιστούν οι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Τάσος Τεργιάκης και Νάνσυ Ζαμπέτογλου. Μαζί της θα βρίσκονται επίσης, οι Σπύρος Μαργαρίτης και Μάκης Πουνέντης.

Έτσι το ραντεβού με την «Ελένη» αναβάλλεται για τις 9 Οκτωβρίου, στις 13.00.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα