Έλιοτ Πέιτζ: Στην 3η σεζόν του “The Umbrella Academy” θα υποδυθεί έναν τρανς άνδρα

Έλιοτ Πέιτζ: Στην 3η σεζόν του “The Umbrella Academy” θα υποδυθεί έναν τρανς άνδρα
Έλιοτ Πέιτζ Evan Agostini/Invision/AP

Ο "Viktor Hargreeves" εισβάλει στην τρίτη σεζόν της σειράς "The Umbrella Academy" και οι φανς του Έλιοτ Πέιτζ αδημονούν.

“Γνωρίστε τον Viktor Hargreeves”. Με αυτά τα λόγια ο Έλιοτ Πέιτζ γνωστοποίησε στους θαυμαστές του ότι στην τρίτη σεζόν της πετυχημένης σειράς του Netflix, “The Umbrella Academy” θα υποδύεται έναν τρανς άνδρα.

Ο 35χρονος ηθοποιός, μερικούς μήνες μετά το “coming out” που έκανε, δημοσίευσε στο twitter μια φωτογραφία του Viktor Hargreeves από την επερχόμενη σεζόν της σειράς, προκαλώντας “φρενίτιδα” στους φαν.

Από τη μεριά του, το Netflix καλωσόρισε δημόσια τον “Viktor”, κάνοντας retweet την ανάρτηση του Πέιτζ, όπου έγραψαν: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είσαι εδώ”.

Έλιοτ Πέιτζ: “Πιάνω το στήθος μου και νιώθω άνετα με το σώμα μου για πρώτη φορά”

Η συναισθηματική φόρτιση από την επερχόμενη συνέντευξη του Έλιοτ Πέιτζ στην Όπρα Γουίνφρεϊ είναι έκδηλη. Τουλάχιστον αυτό προδίδει η πρώτη “γεύση” από το απόσπασμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, ενόψει της 30ης Απριλίου όταν και θα προβληθεί ολόκληρη η συνέντευξη στο Apple TV.

Σε αυτό, ο 34χρονος ηθοποιός δέχεται ερώτηση σχετικά με τις πιο χαρούμενες στιγμές που βίωσε από τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν δηλαδή έκανε το coming out ως τρανς άνδρας, με τον ίδιο να τις περιγράφει εμφανώς συγκινημένος για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στη ζωή και την καριέρα του, μα κυρίως για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει ο ίδιος πλέον τον εαυτό του.

“Βγαίνεις από το μπάνιο, η πετσέτα τυλιγμένη γύρω σου, κοιτάζεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και λες αυτός είμαι. Δεν είχα πλέον καμία στιγμή πανικού. Δεν έχω τις στιγμές που είχα στο παρελθόν. Πιάνω το στήθος μου και νιώθω άνετα με το σώμα μου για πρώτη φορά”, είπε ο Έλιοτ Πέιτζ, αδυνατώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ηθοποιός χαρακτήρισε την απόφασή του να κάνει το coming out ως τρανς “κρίσιμη και σημαντική”, τόσο για τη δική του ψυχική υγεία, όσο και γενικότερα για τους τρανς ανά τον κόσμο.

Ο Έλιοτ Πέιτζ, παραχώρησε συνέντευξη και στο Vanity Fair, όπου εξήγησε τον λόγο για τον οποίο επέλεξε αυτή την χρονική περίοδο να μιλήσει στην Όπρα: “Η ρητορική των αντι-τρανς και αντι-ΛΟΑΤΚΙ ακτιβιστών είναι καταστροφική. Οι (αντι-τραντς) νόμοι θα είναι υπεύθυνοι για τον θάνατο παιδιών. Ήταν, λοιπόν, μίας ευκαιρία για εμένα να χρησιμοποιήσω αυτό το μέσω για να μιλήσω μέσα από την καρδιά μου για τη δική μου εμπειρία, που μου επέτρεψε να ζήσω τη ζωή μου. Δεν θέλω να ακουστεί σαν να ζητάω την προσοχή. Αλλά, από την άλλη, οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν να καταστρέψουν τις ζωές τρανς παιδιών. Πώς να μην χρησιμοποιήσεις αυτό το μέσο;”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα