Έλλη Κοκκίνου: “Ο πατέρας μου έδωσε στον παπά μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές για να με βαφτίσει”

Έλλη Κοκκίνου: “Ο πατέρας μου έδωσε στον παπά μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές για να με βαφτίσει”
Η Έλλη Κοκκίνου στο "The 2night show" Glomex

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε από πού προέρχεται το ονοματεπώνυμό της, ενώ μίλησε για τον γιο της που βρίσκεται στην εφηβεία και το πώς έχει αντιμετωπίσει τους χωρισμούς στο παρελθόν.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night show” στον ΑΝΤ1 βρέθηκε η Έλλη Κοκκίνου το βράδυ της Τρίτης (14/06), η οποία μίλησε για την καριέρα της, για την σχέση της με τον γιο της και για τους συναδέλφους της, ενώ εξήγησε από πού προέρχεται το ονοματεπώνυμό της.

“Ο γιος μου είναι 14, είναι στην εφηβεία. Προς το παρόν, είναι πάρα πολύ ήρεμος, κουλ και συζητήσιμος. Το “όχι” είναι έντονο από την πλευρά του, αλλά δεν έχει κάνει επανάσταση ακόμα. Βέβαια, ούτε εγώ είχα περάσει περίεργη εφηβεία. Η μητέρα μου δεν κατάλαβε ότι είχε έφηβη στο σπίτι. Ίσως επειδή ασχολούμουν με τον αθλητισμό και ξεσπούσα εκεί, πάντα είχε ασχολίες, είχα ένα στόχο. Το θεωρούσα πολύ βαρετό να πάω να κάτσω σε μια καφετέρια για να πιω καφέ”, είπε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η ιστορία πίσω από το “Έλλη Κοκκίνου”

Η διάσημη τραγουδίστρια ανέφερε πως το επώνυμό της προέρχεται από τον προπάππου της, ο οποίος ήταν ψαράς στα Ψαρά.

“Το “Κόκκινος” ήταν παρατσούκλι επειδή ήταν κοκκινοτρίχης και τελικά έμεινε. Μικρή δεν μου άρεσε καθόλου το επίθετό μου και αισθανόμουν πολύ άσχημα γιατί με κορόιδευαν, Κοκκίνου, Πρασίνου και τέτοια. Τώρα όμως… Καλλιτεχνικά είναι πιασάρικο”, είπε.

Όσο για το όνομά της, ανέφερε πως είναι αρχαιοελληνικό από το “Έλλη και Φρίξος”, ενώ ο πατέρας της αναγκάστηκε να δωροδοκήσει τον παπά ώστε να την βαφτίσει με αυτό.

Δεν ήταν εύκολο να με βαφτίσουν Έλλη, γιατί ο παπάς δεν το δεχόταν, επειδή δεν ήταν χριστιανικό. Πήρε κάτι από τον μπαμπά μου. Μια κάσα ουίσκι και 5000 δραχμές. Έτσι μου έχουν πει. Δεν ξέρω αν τα ζήτησε ο παπάς ή του τα έδωσε δώρο ο μπαμπάς μου. Ο παπάς έλεγε Ελένη και ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Βαπτίστηκα Έλλη και έτσι δεν γιορτάζω ποτέ. Δεν με πειράζει, όμως”, δήλωσε.

Η ομοιότητα με την Τζένιφερ Λόπεζ

Μου λένε συχνά ότι μοιάζω με την Τζένιφερ Λόπεζ. Δεν το πιστεύω, αλλά είναι τιμητικό, γιατί η γυναίκα είναι κούκλα”, δήλωσε η Έλλη Κοκκίνου, όταν ο παρουσιαστής επεσήμανε πως έχουν εκπληκτική ομοιότητα.

Έλλη Κοκκίνου: “Έχω κλάψει πάρα πολύ”

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε πως στο παρελθόν έχει κλάψει πολύ για άντρες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

“Συγκινούμαι εύκολα, με καταστάσεις, ιστορίες, παιδάκια, αλλά δεν κλαίω συχνά. Στο παρελθόν έχω κλάψει πολύ για άντρες, βέβαια. Υπήρξα drama queen πολύ πιο μικρή, που όλα μεγαλοποιούνται και αποκτούν μεγάλες διαστάσεις, αλλά και πιο μετά, έχω ρίξει κλάμα πολύ. Αν δεν θέλω να χωρίσω και με χωρίζουν, κλαίω. Με έχουν χωρίσει. Γιατί να μη με χωρίσουν εμένα; Εδώ δεν μάθατε τι έγινε με τη Σακίρα και τον Πικέ; Αίσχος”.

Η Έλλη Κοκκίνου για τους συναδέλφους της

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την “αγαπησιάρικη” σχέση που έχει με τον Σάκη Ρουβά, για τις εμφανίσεις της στην Κύπρο, για τις καλοκαιρινές της συναυλίες στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου, ενώ εξέφρασε τον απεριόριστο θαυμασμό της στον Γιάννη Πάριο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα