Emmy: Κέρδισε και το βραβείο και το κορίτσι – Η live πρόταση γάμου του Γκλεν Βάις

Emmy: Κέρδισε και το βραβείο και το κορίτσι – Η live πρόταση γάμου του Γκλεν Βάις
Ο Γκλεν Βάις γονατίζει μπροστά στην αγαπημένη του Τζαν Σβέντσεν και της κάνει πρόταση γάμου, κατά την 70η απονομή των Emmy Awards στο Λος Άντζελες. Νωρίτερα είχε παραλάβει το βραβείο σκηνοθεσίας για αφιερωματική εκπομπή για τα Όσκαρ Chris Pizzello/Invision/AP

Ένα βραβείο για το σκηνοθέτη και ένα δαχτυλίδι για την σύντροφό του. "Cause if you liked it, then you should have put a ring on it"

Δεκάδες είναι συνήθως οι καλλιτέχνες που φεύγουν από μια τελετή απονομής με ένα βραβείο στο χέρι. Ελάχιστοι όμως, αποχωρούν από την εκδήλωση με δαχτυλίδι αρραβώνα. Την τελετή των 70ων Emmy Awards σημάδεψε η κίνηση του σκηνοθέτη Γκλεν Βάις, ο οποίος αφού παρέλαβε το βραβείο σκηνοθεσίας για ειδική εκπομπή αναφορικά με τα Όσκαρ, προχώρησε σε μια πιο προσωπική εξομολόγηση.

Ο Βάις ξεκίνησε την ομιλία του κάπως τετριμμένα, αρχίζοντας τις ευχαριστίες και ενθυμούμενος ανθρώπους που δεν βρίσκονται πια στη ζωή. «Το άτομο για που θα ήταν περισσότερο περήφανο αυτή τη στιγμή θα ήταν η μαμά μου, που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο εβδομάδες. Η καρδιά μου είναι εν μέρη ραγισμένη, δεν νομίζω πως θα γιατρευτεί ποτέ. Όμως είναι μέσα μου (η μητέρα του) και πάντοτε θα είναι».

Το φιλί του Γκλεν Βάις, νικητή του βραβείου σκηνοθεσίας σε ειδική αφιερωματική εκπομπή για τα Όσκας στην Τζαν Σβέντσεν, μετά την πρόταση γάμου κατά την 70η απονομή των Emmy Awards στο Λος Άντζελες Invision for the Television Academy

Συνεχίζοντας όμως ο σκηνοθέτης προχώρησε σε μια εξομολόγηση που λίγοι περίμεναν. «Η μαμά πάντα πίστευε πως πρέπει να βρίσκουμε την λαμπερή πλευρά των πραγμάτων και λάτρευε ο κορίτσι μου, την Τζαν. Τζαν είσαι το φως στη ζωή μου. Και η μαμά είχε δίκιο, να μου λέει να μην αφήσω ποτέ το φως μου να χαθεί» σχολίασε και πρόσθεσε ενώ το κοινό άρχιζε να ζητωκραυγάζει και να χειροκροτεί: «Αναρωτιέσαι γιατί δεν σε αποκαλώ κορίτσι μου; Μα διότι θέλω να σε φωνάζω γυναίκα μου».

Η Τζαν Σβέντσεν κατευθύνθηκε προς τη σκηνή, όπου ο καλός της γονάτισε, όπως προβλέπει η περίσταση και της φόρεσε το δαχτυλίδι. Το ίδιο δαχτυλίδι που είχε χαρίσει ο πατέρας του στην μητέρα του. «Τζαν, θέλω να φορέσεις αυτό το δαχτυλίδι που φορούσε και η μητέρα μου μπροστά σε όλους αυτούς τους ανθρώπους και μπροστά στους γονείς μας που κοιτούν από ψηλά. Θα με παντρευτείς;» ρώτησε.

Ο Γκλεν Βάις, νικητής του βραβείου σκηνοθεσίας σε ειδική αφιερωματική εκπομπή για τα Όσκας και η Τζαν Σβέντσεν στην αίθουσα Τύπου κατά την 70η απονομή των Emmy Awards στο Λος Άντζελες Jordan Strauss/Invision/AP

Όπως αντιλαμβάνεστε, η Τζαν είπε το “ΝΑΙ”. Φαίνεται άλλωστε από την φωτογραφία (επάνω) όπου η ευτυχής γυναίκα ποζάρει δείχνοντας το αριστερό της χέρι και το δαχτυλίδι που της πρόσφερε ο σύντροφός της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα