Επικό tweet για το Maestro: “Η Αθήνα είναι πανέμορφο νησί”

Επικό tweet για το Maestro: “Η Αθήνα είναι πανέμορφο νησί”
Maestro mega tv

Θαυμάστρια του "Maestro" εξυμνεί την ομορφιά ενός ελληνικού νησιού, το οποίο ακούει στο όνομα... Αθήνα!

Το “Maestro in Blue” κατάφερε να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό (και) παγκοσμίως, καθώς μόλις λίγες ημέρες μετά τη διεθνή πρεμιέρα του στο Netflix βρέθηκε ανάμεσα στις δέκα πρώτες θέσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ημερήσια κατάταξη, όπως αυτή παρουσιάζεται στο flixpatrol.com, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη τη Δευτέρα (20/3), βρέθηκε στην 8η θέση των προτιμήσεων του κοινού.

Το "Maestro in Blue" στην 8η θέση των προτιμήσεων του παγκόσμιου κοινού του Netflix Caption/FlixPatrol

Μάλιστα, μέχρι στιγμής, η σειρά έχει αποσπάσει πολύ καλή βαθμολογία και στο IMDb. Συγκεκριμένα, η βαθμολογία της σειράς, μέχρι στιγμής, διαμορφώνεται στο 8,5/10.

Σημειώνεται πως η σειρά που αγαπήθηκε και αποθεώθηκε στην Ελλάδα, όπου προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του MEGA, ξεκίνησε τη διεθνή καριέρα του στο Netflix την περασμένη Παρασκευή (19/3).

Ανάμεσα στα σχόλια που υπήρξαν στο Twitter από το κοινό, τα οποία στην πλειοψηφία τους ήταν θετικά, υπήρξε και ένα που έγινε viral για τους πιο λάθους λόγους.

Συγκεκριμένα, μια χρήστης της πλατφόρμας έγραψε πως η σειρά είναι εξαιρετική, τονίζοντας πως η Αθήνα είναι πανέμορφο… νησί!

Τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση πήραν φωτιά, με την γυναίκα να τα απενεργοποιεί, για να γλιτώσει το κράξιμο…

Σε νέα της ανάρτηση, πάντως, η ίδια έγραψε πως απολαμβάνει όσα της στέλνουν για την γκάφα της, στέλνοντας τα φιλιά της στους Έλληνες φίλους της στην Αλεξάνδρεια.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα