Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέστρεψε στο παιχνίδι – Οι αντιδράσεις των παικτών

Φάρμα: Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος επέστρεψε στο παιχνίδι – Οι αντιδράσεις των παικτών
Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος στη Φάρμα glomex

Ένας παλιός γνώριμος της "Φάρμας" επέστρεψε στο reality του ΑΝΤ1 και δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Ιατρόπουλο. Ο καθοριστικός ρόλος του "βετεράνου" του παιχνιδιού.

Αντιμέτωποι με μια αναπάντεχη έκπληξη βρέθηκαν οι παίκτες του δεύτερου κύκλου της “Φάρμας” στον ΑΝΤ1, καθώς ο Μιχάλης Ιατρόπουλος εισέβαλε στο reality και μάλιστα σε ρόλο – έκπληξη.

Όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας (20/12), ο πρώην παίκτης του reality και γνωστός ηθοποιός έκανε δυναμική είσοδο στο παιχνίδι, είσοδος η οποία θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή.

“Ρε τσακάλια, ήρθε ο άνθρωπός σας, ήρθε η ψυχή! Ποιος θα σας καταλάβει καλύτερα;”, φώναξε στους παίκτες της “Φάρμας” ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, ο οποίος έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και μεγάλο ενθουσιασμό.

Ο ρόλος του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη “Φάρμα 2”

Μιχάλης Ιατρόπουλος – Ο Βετεράνος

Η είσοδος του Μιχάλη Ιατρόπουλου στη «Φάρμα» θα σηματοδοτεί την αρχή κάθε νέας εβδομάδας. Κρατώντας στα χέρια του το γράμμα του μονομάχου που έχασε και αποχώρησε, θα είναι αυτός που ανακοινώνει το όνομα του νέου Αρχηγού. Πρόκειται για μία πολύ καθοριστική στιγμή για τη «Φάρμα», μιας και ο Αρχηγός συγκεντρώνει όλες τις ευθύνες, παίρνει όλες τις αποφάσεις και ουσιαστικά καθορίζει τη ζωή της ομάδας. Ο Μιχάλης ως «βετεράνος» του παιχνιδιού, θα μοιραστεί με τους νέους παίκτες όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που απέκτησε από την περσινή επιτυχημένη συμμετοχή του.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα