Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ψωμιάδης – “Δεν είμαι σταρ, είμαι ο Παναγιώτης της Ελλάδος”

Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Ψωμιάδης – “Δεν είμαι σταρ, είμαι ο Παναγιώτης της Ελλάδος”
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη Φάρμα Glomex

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εμφανίστηκε φορτισμένος συναισθηματικά στη "Φάρμα", μιλώντας για το πόσο του λείπει η οικογένειά του και ευχαριστώντας τους συμπαίκτες του για την ευκαιρία να ζήσει αυτή την εμπειρία.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης την Κυριακή (12/12) στη “Φάρμα”, ο οποίος κάλεσε όλους τους συμπαίκτες του στο τραπέζι και μίλησε με δάκρυα για το πώς βιώνει την εμπειρία του ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Με αφορμή το πόσο του λείπει η οικογένειά του, ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης και περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας είπε:

“Πέρασαν πέντε μέρες, μιλάμε για ένα ταξίδι χωρίς προορισμό. Μπήκαμε χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει. Όπως είδατε ούτε σταρ είμαι, ούτε βεντέτα είμαι, αλλά είμαι ένας από εσάς. Στεναχωριέμαι όταν ακούω το “Κύριε Παναγιώτη” αλλά πήρα τον λόγο γιατί ήθελα να νιώσετε αυτό που νιώθει η ψυχή μου αυτή τη στιγμή. Τώρα το ένιωσα. Μπορεί να το ένιωθα την άλλη εβδομάδα. Δεν φανταζόμουν ότι στο διάβα της ζωής μου, στα τελευταία χρόνια της ζωής μου θα είχα να κάνω αυτή την εμπειρία”.

Και συνέχισε, ξεσπώντας σε κλάματα:

“Δύο μεγάλους σταθμούς έχω στη ζωή μου. Όταν το 1998, βουλευτής, τοποθέτησα με τσαμπουκά την ελληνική σημαία στο κοινοβούλιο. Δεν υπήρχε μέχρι τότε. Ο δεύτερος είναι, η γέννηση της κόρης μου, γιατί η άλλη κόρη μου απ’ τη γυναίκα μου, εξίσου παιδιά μου είναι. Μπήκα εδώ για το κάτι διαφορετικό. Δεν το περίμενα. Σας ευχαριστώ γιατί μου δώσατε το δικαίωμα”.

Έπειτα, μιλώντας στην κάμερα, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είπε:

“Επειδή εγώ είμαι ο Παναγιώτης της καρδιάς της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας, για να μην πω της Ελλάδος, μου έλειψε η ανθρώπινη επαφή, οι συνεργάτες μου, οι φίλοι μου αλλά πάνω από όλα η γυναίκα μου και οι κόρες μου. Δεν φανταζόμουν ότι σε αυτή την ηλικία θα περνούσα αυτή τη δοκιμασία. Δοκιμασία αντοχών και αδυναμιών. Αλλά το έκανα μόνος μου, ήρθα με ευχαρίστηση και θα φύγω κάποια στιγμή με ευχαρίστηση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα