Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Ποια είναι η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Ποια είναι η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στο Μαύρο Ρόδο
instagram/Φωτεινή Παπαθεοδώρου

Στην πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση, η Φωτεινή Παπαθεοδώρου κατάφερε να κλέψει ήδη τις πρώτες εντυπώσεις. Η διαδρομή της πρωταγωνίστριας της σειράς του MEGA "Μαύρο Ρόδο".

Η νέα σειρά του MEGA “Μαύρο Ρόδο” έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (03/10) και από το πρώτο της επεισόδιο κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, με την πρωταγωνίστρια Φωτεινή Παπαθεοδώρου να συγκεντρώνει πάνω της όλα τα βλέμματα, στο ντεμπούτο της στην ελληνική τηλεόραση.

Η Φωτεινή Παπαθεοδώρου που εμφανίζεται ως «Μοναχή Ελισάβετ» έχει σημαντικές συνεργασίες στον κινηματογράφο, με πιο πρόσφατη αυτή της ταινίας της Μιμής Ντενίση «Σμύρνη μου αγαπημένη» όπου και έκλεψε τις εντυπώσεις. Παράλληλα, έχει παίξει σε ένα επεισόδιο της ξένης σειράς «Chance Encounters», στη μικρού μήκους ταινία «In Brighton» και έχει σκηνοθετήσει την μικρού μήκους ταινία «Locked-in».

Για το «Locked-in» επιλέχθηκε ανάμεσα στους νικητές του σκηνοθετικού διαγωνισμού «Straight8» το 2017 ενώ η ταινία προβλήθηκε και στο φεστιβάλ του Λονδίνου «SuperShorts».

Πριν τον κινηματογράφο, η ταλαντούχα ηθοποιός σπούδασε σε προπτυχιακό επίπεδο στην Αγγλία, αγγλική λογοτεχνία και συνέχισε με μεταπτυχιακό στην κλασική φιλολογία.

Παράλληλα, όσο βρισκόταν στο Λονδίνο έκανε και σπουδές υποκριτικής ενώ συμμετείχε και σε παραγωγές ντοκιμαντέρ για το BBC, το Channel 5 και το PBS.

Φωτεινή Παπαθεοδώρου: Ο ρόλος της στη σειρά

Η Ελισάβετ, κατά κόσμον Άννα Βελιώτη, είναι δόκιμη μοναχή. Ζει από δώδεκα ετών στο μοναστήρι έπειτα από τον θάνατο της μητέρας της. Στο πρόσωπό της αποτυπώνονται η αθωότητα, η αγνότητα και η απουσία κακής σκέψης. Η πίστη της την έχει οπλίσει με τρομερή αυτοκυριαρχία. Ασχολείται με την τέχνη της αγιογραφίας, που αποφέρει ένα σημαντικό έσοδο στο μοναστήρι. Οι μοναχές τη θαυμάζουν και ζητούν από την ηγουμένη να οριστεί η ημερομηνία της χειροτονίας της. Θα δοκιμαστεί με τον πιο σκληρό τρόπο όταν εμφανιστεί ο Πέτρος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα