Friends Reunion: Πόσα χρήματα πήραν τα “Φιλαράκια” για το επετειακό επεισόδιο

Friends Reunion: Πόσα χρήματα πήραν τα “Φιλαράκια” για το επετειακό επεισόδιο
Καρέ από το "Friends: The Reunion" Youtube / @HBO Max

Οι πρωταγωνιστές της σειράς "Τα Φιλαράκια" ενθουσιάστηκαν και συγκινήθηκαν με το "Friends: The Reunion", ωστόσο, πληρώθηκαν και αδρά για αυτό. Ποια η αμοιβή για την επανένωσή τους.

Η θρυλική κωμική σειρά “Τα Φιλαράκια” επέστρεψε μετά από 17 ολόκληρα χρόνια στη μικρή οθόνη, μέσα από την πλατφόρμα της HBO Max που πρόβαλε την Πέμπτη (27/05) το ένα και μοναδικό επεισόδιο με τίτλο “The One With The Reunion”.

Το πολυαναμενόμενο “Friends: The Reunion” έγινε επιτέλους πραγματικότητα, συγκινώντας χιλιάδες τηλεθεατές ανά τον κόσμο, όπως και στην Ελλάδα, και κάνοντας το twitter να δακρύσει κυριολεκτικά.

Οι τηλεθεατές είδαν ξανά τους Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) και David Schwimmer (Ross), ενώ πέρασμα έκαναν και διάσημοι τραγουδιστές, ηθοποιοί, μοντέλα και ποδοσφαιριστές όπως η Lady Gaga, ο James Corden, η Reese Witherspoon, αλλά και οι David Beckham, Justin Bieber και BTS, μαζί με τους Cindy Crawford, Cara Delevingne, Kit Harington, Mindy Kaling και Malala Yousafzai.

Υπενθυμίζεται, ότι το επετειακό επεισόδιο θα προβληθεί το Σάββατο 29 Μαΐου στο Vodafone TV, αλλά και την προσεχή Τετάρτη 2 Ιουνίου στο Star.

Friends Reunion: Πόσα χρήματα πήραν οι πρωταγωνιστές

Οι πρωταγωνιστές της σειράς ενθουσιάστηκαν και συγκινήθηκαν με το reunion τους, ωστόσο, πληρώθηκαν και αδρά για αυτή την επανένωση.

Συγκεκριμένα, τα αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο καθένας από τους έξι ηθοποιούς έλαβε αμοιβή περίπου 3 εκατομμύρια δολάρια.

Δημοσίευμα του Deadline το προηγούμενο έτος ανέφερε ότι το συνολικό χρηματικό ποσό που δαπανήθηκε για το “Friends: The Reunion” θα ήταν 20 εκατομμύρια δολάρια και καθένα από τα έξι μέλη του καστ πληρώθηκε 3 έως 4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το Variety ανέφερε ότι οι πρωταγωνιστές πληρώθηκαν 2,5 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για το επετειακό επεισόδιο. Η Wall Street Journal ανέφερε ότι το αρχικό ποσό που προσφέρθηκε ήταν 1 εκατομμύριο δολάρια, αλλά οι ηθοποιοί το είχαν απορρίψει.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα