Γ. Καράβας: “Ο Έλληνας ταυτίζει τη μόδα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις”

Γ. Καράβας: “Ο Έλληνας ταυτίζει τη μόδα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις”
Γιώργος Καράβας YOUTUBE ANT1

Όλα όσα δήλωσε ο Γιώργος Καράβας για την επιτυχημένη του πορεία στον χώρο του μόντελινγκ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για το GNTM 3, αλλά και για τον κόσμο της μόδας.

Στο The 2night Show βρέθηκε καλεσμένος ο coach του GNTM 3, Γιώργος Καράβας το βράδυ της Πέμπτης 21/1. Το γνωστό μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων για την επιτυχημένη του πορεία στον χώρο του μόντελινγκ στην Ελλάδα και το εξωτερικό, για την εμπειρία του στην τηλεόραση, αλλά και για τον κόσμο της μόδας.

“Τα κατάφερα, γιατί είχα υπομονή και επιμονή. Ηττημένος στο μόντελινγκ γυρνάς πίσω τις περισσότερες φορές. Στο πόσο θα επιμείνεις έγκειται στην ψυχοσύνθεσή τους. Έκλαψα πολλές φορές, στενοχωρήθηκα πολλές φορές. Η τύχη συμβάλλει. Αρκετές φορές είπα πως θέλω να τα παρατήσω. Το 2009 έληξε η αναβολή μου και είπα πως τελειώνω από τη στιγμή που μπαίνω στο ναυτικό. Βγαίνω έξω, λέω στον ατζέντη μου πως ίσως να μην δουλέψουμε και αποδέχθηκα τότε τον εαυτό μου στο 100%»..“, είπε για την πορεία του στο μόντελινγκ.

“Ο Έλληνας δεν κατανοεί κάποια πράγματα που στη μόδα είναι δεδομένα, που δεν έχουν να κάνουν με το κομμάτι της σεξουαλικής προτίμησης. Δεν μπορούμε να μην βαφτίζουμε οτιδήποτε δεν κατανοούμε ως παράξενο”, τόνισε.

Ενώ για την εμπειρία του στο ριάλιτι μοντέλων του Star τόνισε: “Εγώ στο GNTM προσπάθησα να δώσω μόνο τη μόδα και να τους δείξω με την εμπειρία μου τι πρέπει να κάνουν, το είδα σαν κάστινγκ. Ήταν μια όμορφη εμπειρία το GNTM 3 για μένα”

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιώργου Καράβα:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα