Game Of Chefs: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του μαγειρικού διαγωνισμού

Game Of Chefs: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του μαγειρικού διαγωνισμού
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου στο Game Of Chefs glomex

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (2/12) το Game Of Chefs. Ο παίκτης που κέρδισε τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μετά από έναν μαραθώνιο μαγειρικής ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (2/12) ο μαγειρικός διαγωνισμός του ΑΝΤ1, Game Of Chefs με έναν από τους τρεις φιναλίστ να αποχωρεί από το show έχοντας στις αποσκευές του τον τίτλο του επόμενου κορυφαίου σεφ και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Στο δεύτερο μέρος του τελικού, ο Άγγελος Σακάι, ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης και ο Γιώργος Μπερκάκης έδωσαν τον καλύτερό τους αυτό και ετοίμασαν ένα μενού τριών πιάτων, το οποίο έκριναν 14 γευσιγνώστες που είναι διακεκριμένοι σεφ, σομελιέ, δημοσιογράφοι, κριτικοί εστιατορίων και food bloggers: Παλαχούρας Απόστολος, Βαγιωνάς Γιώργος, Fahd Αλέξανδρος Hassan Kassem, Κίκης Γρηγόρης, Αντωνόπουλος Δημήτρης, Πεδιαδιτάκης Σπύρος, Σκλαβενίτης Άρης, Παμπόρης Δημήτρης, Βλαντίκας Κωσταντίνος, Σκοτίδας Πέτρος, Δαρειώτη Νανά, Στυλιανουδάκης Γιώργος, Χέλμης Γρηγόρης, Βαλλάτος Φώτης.

Η τελευταία μάχη του Game Of Chefs εξελίχθηκε σε πραγματικό ντέρμπι, καθώς το αποτέλεσμα όπως ανέφερε η Ντορέττα Παπαδημητρίου κρίθηκε μετά τη δοκιμή του τρίτου πιάτου και έγινε παρουσία των συγγενών των φιναλίστ, αλλά και όλων των παικτών που πήραν μέρος στον διαγωνισμό.

Δίπλα στους 3 φιναλίστ ήταν και οι τρεις καταξιωμένοι σεφ, Άγγελος Λάντος, Βασίλης Μουρατίδης και Άνταμ Κοντοβάς, που καθ’ όλη τη διάρκεια του «Game of Chefs» μοιράστηκαν με όλους τους διαγωνιζόμενους τη γνώση, την τεχνική, την εμπειρία, την αισθητική, τη διάθεσή τους για πειραματισμό και καινοτομία, αλλά και όλα όσα τους οδήγησαν στην κορυφή της γαστρονομίας.


Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σήκωσε την τελευταία καμπάνα, ανακοινώνοντας πως ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού είναι τελικά ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης και έδωσε το σύνθημα για τους πανηγυρισμούς.

Ο νικητής του Game Of Chefs, Αλέξανδρος Καρακατσάνης ANT1

Ο νικητής του Game Of Chefs, Αλέξανδρος Καρακατσάνης ANT1
Ο νικητής του Game Of Chefs, Αλέξανδρος Καρακατσάνης ANT1

Μάλιστα, ο μέντοράς του Άνταμ Κοντοβάς ανέφερε πως ο ίδιος είχε προβλέψει τη νίκη του συγκεκριμένου παίκτη από την αρχή του παιχνιδιού και τον συνεχάρη για την προσπάθειά του.

Ο νικητής του Game Of Chefs, Αλέξανδρος Καρακατσάνης με τον Άνταμ Κοντοβά ΑΝΤ1

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version