Game Of Thrones: Η πραγματική ταυτότητα των ζόμπι της πρώτης γραμμής

Game Of Thrones: Η πραγματική ταυτότητα των ζόμπι της πρώτης γραμμής

Η celebrity εμφάνιση στους Wights της "πρώτης γραμμής", που κανείς δεν κατάλαβε στο τελευταίο επεισόδιο της έβδομης σεζόν του GoT

Το φινάλε της έβδομης σεζόν του Game of Thrones ήταν καταιγιστικό.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως όποιος δεν έχει δει ακόμη το κλείσιμο, καλό είναι να μην προχωρήσει στη συνέχεια του άρθρου.

Η αλήθεια είναι πως μέσα σε όσα συνέβησαν, ακόμα και ο πιο φανατικός οπαδός του GoT δεν θα μπορούσε να αντιληφθεί ότι ανάμεσα στους Wights της “πρώτης γραμμής” που έφτασαν στο Τείχος, κρύβονταν ορισμένοι διάσημοι σε μια σπάνια cameo εμφάνιση, μετά από εκείνη που είχε κάνει νωρίτερα ο Ed Sheeran.

Για την ακρίβεια, μιλάμε για τους rann Dailor, Bill Kelliher, και Brent Hinds, κοινώς τρία μέλη από την μπάντα των Mastodon. Όλα αυτά, την ώρα που οι Αμερικανοί ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του νέου EP τους που θα τιτλοφορείται Cold Dark Place. Ομολογουμένως ο τίτλος του EP, παραπέμπει στα όσα γίνονται και στον σκοτεινό, χειμερινό και θανατηφόρο κόσμο του Game of Thrones, ειδικά τώρα που οι White Walkers με τους Wights περνούν στα ενδότερα του Βορρά.

 

Οι Mastodon βέβαια δεν είναι άγνωστοι για τους φίλους της σειράς. Στις 12 Μαρτίου του 2015 κυκλοφόρησαν το κομμάτι “White Walker”, το οποίο συμπεριλήφθηκε στο mixtape “Game of Thrones: Catch the Throne Vol. 2” που κυκλοφόρησε για να προμοτάρει την πέμπτη σεζόν της HBO.

Επίσης, είχαν εμφανιστεί ως “Άγριοι” στο όγδοο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα