Game of Thrones: Οι εντυπωσιακοί μισθοί των πρωταγωνιστών αγοράζουν μέχρι και δράκο

Game of Thrones: Οι εντυπωσιακοί μισθοί των πρωταγωνιστών αγοράζουν μέχρι και δράκο

Τρίβουν τα χέρια τους για κάθε επεισόδιο που μένουν ζωντανοί οι Daenerys, Jon Snow, Tyrion και Cersei

Μπορεί η ζωή στον ζοφερό ανά στιγμές κόσμο του Westeros να είναι γεμάτη από κακουχίες, διωγμούς και κινδύνους για πολλούς ήρωες, η πραγματικότητα ωστόσο για τους ηθοποιούς που τούς ενασρκώνουν είναι σίγουρα πολύ πιο φωτεινή.

Την ώρα που η μητέρα των Δράκων Daenerys και ο βασιλιάς του Βορρά Jon Snow σχεδιάζουν πώς θα σώσουν την ανθρωπότητα και θα αποκαθηλώσουν τη Cersei Lannister, το περιοδικό Variety έρχεται να αποκαλύψει τους μισθούς των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς, οι οποίοι είναι επίσης βασιλικοί.

Εικδικότερα η “Daenerys” Εμίλια Κλαρκ, o “Jon Snow” Κιτ Χάρινγκτον, η “Cersei” “Λένα Χίντεϊ, o “Tyrion” Πίτερ Ντίνκλατζ και ο “Jamie” Νίκολαϊ Κόστερ Βαλντάου φαίνεται πως αμείβονται έκαστος με 500.000 δολάρια ανά επεισόδιο (περίπου 424.000 ευρώ). Αυτό σημαίνει ότι για την έβδομη σεζόν της σειράς, ο καθένας τους ανταμείφθηκε με τρεισήμισι εκατ. δολάρια.

Το αμερικανικό περιοδικό σημειώνει ότι ένα επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο στην αποκάλυψη αυτή των μισθών του cast  είναι ότι δεν υπάρχει διαφορά στις αμοιβές των δύο φύλων, σε αντίθεση με το πρόσφατο σκάνδαλο του BBC.

Το περιοδικό Variety αποκαλύπτει ακόμα τον μισθό της Κλερ Ντέινς από το Homeland που είναι 450.000 δολάρια, αλλά και του Κέβιν Σπέισι για το House of Cards που είναι επίσης 500.000 δολάρια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα