Game of Thrones: Πώς ο Jon Snow ‘ταπείνωσε’ τους White Walkers

Game of Thrones: Πώς ο Jon Snow ‘ταπείνωσε’ τους White Walkers

Ένας ξεκαρδιστικός χάρτης που αναρτήθηκε στα social media 'ξεγυμνώνει' τον στρατό του Night King (αλλά και τους σεναριογράφους της σειράς)

Οι θαυμαστές της τηλεοπτικής σειράς «Game of Thrones» έχουν εξοικιωθεί με τις μεγάλες αποστάσεις που έχει το ένα βασίλειο του Westeros από το άλλο, μέσα από τις διαδρομές που έχουν κάνει οι κεντρικοί χαρακτήρες σε αυτά κατά τη διάρκεια των έξι σεζόν που έχουν μέχρι στιγμής ολοκληρωθεί.

Στην έβδομη σεζόν ωστόσο κάποιοι παρατήρησαν ότι ίσως τα χρονικά διαστήματα από τη μία άκρη της ηπείρου μέχρι την άλλη να μην είναι ίδια για όλους τους χαρακτήρες, αλλά αντίθετα κάποιοι να ταξιδεύουν πολύ πιο γοργά από άλλους, χωρίς να έχουν απαραίτητα ταχύτερα μεταφορικά μέσα (εξαιρούνται οι διαδρομές πάνω στους δράκους της Daenerys).

Για να γίνουμε πιο ακριβείς, ο Jon Snow σε σύγκριση με τους White Walkers μοιάζει να κινείται στο Westeros σε ταχύτητες φωτός!

Ένας χάρτης που δημοσιοποιήθηκε στο Facebook αποτυπώνει με πράσινο χρώμα τις διαδρομές (από το Τείχος στο Winterfell, το Dragonstone και τούμπαλιν) και την απόσταση που έχει διανύσει ο βασιλιάς του Βορρά στο Westeros και με κόκκινο χρώμα την απόσταση που έχει καλύψει μέχρι ο στρατός του Night King.

Όπως εύκολα διαπιστώνει κανείς, η κόκκινα γραμμή είναι σημαντικά πιο μικρή από την πράσινη, που σημαίνει ότι η μεγαλύτερη απειλή για τους ανθρώπους του Westeros κινείται με κωμικά αργή ταχύτητα.

Δείτε τον χάρτη:

Ο χάρτης έχει εγείρει πολυάριθμα σχόλια με πολλούς χρήστες των social media να σπεύδουν να εξηγήσουν αυτή την καθυστέρηση στην επέλαση των νεκροζώντανων White Walkers. Άλλοι υποστηρίζουν ότι λόγω της ανατομίας μερικών στρατιωτών (οι οποίοι είναι ακρωτηριασμένοι στα άκρα τους) δεν γίνεται ο στρατός τους να κινείται με την ίδια ταχύτητα του Snow, ο οποίος σχεδόν πάντα έτρεχε να προλάβει καταστάσεις.  Η πιο απλή απάντηση που έδωσε ένας άλλος χρήστης είναι ότι ο  Night King και οι μαχητές “δεν βιάζονται”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα