Game of Thrones: Το οριστικό τέλος δεν θα έρθει το 2018

Game of Thrones: Το οριστικό τέλος δεν θα έρθει το 2018

Αυτή η δημοσίευση δεν περιέχει spoilers για το τέλος του έβδομου κύκλου που αναμένεται να κάνει τηλεοπτικό ρεκόρ για την ΗΒΟ

Την ώρα που ολοκληρώνεται ο έβδομος κύκλος του Game of Thrones, οι ανά τον πλανήτη φίλοι του περιμένουν με ανυπομονησία να μάθουν πότε θα παιχτεί ο όγδοος και τελευταίος, που θα κλείσει οριστικά την υπερεμπορική σειρά, αλλά και αν θα έχουμε prequels.

Ο επικεφαλής της HBO για τον προγραμματισμό των παραγωγών της εταιρείας, Casey Bloys μίλησε στο Entertainment Weekly, για το πώς προχωρούν οι σεναριογράφοι, David Benioff και D.B. Weiss. Ο Hibberd ερωτήθηκε σχετικά με την ημερομηνία προβολής του τελευταίου κύκλου καθώς και για την πορεία των σεναρίων.

“Αυτή την περίοδο γράφουν και ολοκληρώνουν τα τελευταία επεισόδια. Θα έχουμε μια καλύτερη αίσθηση για το πότε θα παιχτεί ο τελευταίος κύκλος όταν τελειώσουν τα κείμενα, αλλά αυτό είναι ξέρετε μια απαιτητική διαδικασία”, είπε ο Bloys. “Άρα θα πρέπει να περιμένετε μέχρι το τέλος του ’18 ή τις αρχές του ’19, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία των πραγμάτων”, συμπλήρωσε.

Επί έξι σεζόν το GoT ξεκινούσε με την άνοιξε κάθε χρονιάς. Το 2017 ήταν η πρώτη χρονιά που επέστρεψε εν μέσω θέρους. Αυτό οφειλόταν στο γεγονός πως τα γυρίσματα καθυστέρησαν έτσι ώστε να γίνουν μέσα στον χειμώνα, κάτι που απαιτούσε η πορεία των επεισοδίων. Ο Χειμώνας άλλωστε είναι εδώ.

 

Βάσει των εκτιμήσεων, τα νέα επεισόδια θα αρχίσουν να γυρίζονται τον προσεχή χειμώνα, αρχής γενομένης από τη Βόρεια Ιρλανδία. Με δεδομένο λοιπόν ότι η 7η σεζόν ξεκίνησε γυρίσματα τον περασμένο Σεπτέμβρη και προβλήθηκε τον Ιούλιο, όλα δείχνουν πως η τελευταία σεζόν θα αργήσει, με το 2019 να φαντάζει “φαβορί”.

Ο Nikolaj Coster-Waldau, κοινώς ο Jaime Lannister, ανέφερε σε συνέντευξη του στο indiewire.com πως με αισιόδοξες προβλέψεις, τα γυρίσματα θα αρχίσουν τέλη Οκτωβρίου του 2017. “Πιστεύω πως στο τέλος της 8ης σεζόν θα υπάρχουν αρκετά πτώματα” δήλωσε από τη δική της μεριά, η Lena Headey που ενσαρκώνει τη Cersei Lannister.

 

Ο υπεύθυνος ήχων για τη σειρά, Paula Fairfield, ανέφερε με αναρτήσεις του μέσω Twitter πως η τελευταία σεζόν θα έχει μόνο έξι επεισόδια, τα οποία όμως θα είναι χορταστικά.

Το τελευταίο επεισόδιο της έβδομης σεζόν έχει διάρκεια 79 λεπτών και 43 δευτερολέπτων, κάτι που μας δίνει μια “ιδέα” για το τι να περιμένουμε όταν με το καλό επιστρέψει η σειρά κοντά μας.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως η HBO ετοιμάζει σειρές prequel του Game of Thrones. Το δίκτυο εξετάζει προτάσεις από τέσσερις σεναριογράφους με τον Martin να τις μελετά αυτή την περίοδο.

Οι σεναριογράφοι είναι οι Jane Goldman, Max Borenstein, Brian Helgeland και Carly Wray.

Τα prequel δεν θα αφορούν φυσικά όσα θα δούμε στην όγδοη και τελευταία σεζόν. “Δε ενδιαφερόμαστε να εκμεταλλευθούμε την original σειρά για να προωθήσουμε spin-offs”, σχολίασε ο Casey Bloys στο Hollywood Reporter. Κοινώς, όπως καταλαβαίνετε από τα παραπάνω, το GoT θα είναι μαζί μας για πολύ καιρό ακόμη…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα