Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις – Όσα θα δούμε απόψε

Γη της Ελιάς Spoiler: Έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις – Όσα θα δούμε απόψε
Στιγμιότυπο από τη "Γη της Ελιάς" glomex - mega tv

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Δευτέρας.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Το μεγάλο μυστικό της Αντιγόνης έχει πλέον αποκαλυφθεί και μια μεγάλη ένταση απειλεί να βάλει “φωτιά” στα όσα έχει χτίσει. Οι ισορροπίες στην οικογένεια Βρεττάκου διαταράσσονται.

Την ίδια ώρα, Στάθης και η Εύα περνούν χαλαρές στιγμές στην Αθήνα, όμως το μυαλό του Στάθη βρίσκεται κάπου αλλού…

Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε απόψε (02/05)

Η Αντιγόνη εξηγεί στον πατέρα της ότι αναγκάστηκε να γεννήσει το παιδί της, γιατί ανακάλυψε πολύ αργά ότι ήταν έγκυος και προτίμησε να το δώσει για υιοθεσία προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Ο Ισίδωρος αντιδρά σκληρά και τη διώχνει. Σε σύγκρουση έρχεται και η Μαρίνα με τον Μάνο, καθώς η Μαρίνα υποστηρίζει την Αντιγόνη, ενώ ο Μάνος στέκεται στο πλευρό του πατέρα του.

Ακόμα, η Ιουλία και ο Γιώργης προβληματίζονται από το γεγονός ότι η εκείνη δεν μένει έγκυος κι έτσι αποφασίζουν να πάνε σε γυναικολόγο για εξετάσεις. Η Ισμήνη απαγορεύει στον Κωνσταντίνο να δίνει «μισθό» στη Μέλπω, κι εκείνη, απογοητευμένη, τα μαζεύει και φεύγει από τη Μάνη.

Την ίδια ώρα, Στάθης και η Εύα περνούν χαλαρές στιγμές στην Αθήνα, όμως το μυαλό του Στάθη είναι συνέχεια στον πόλεμο που του έχει ανοίξει η Αρετή.

Γη της Ελιάς: Δείτε το trailer της Δευτέρας (02/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα