Γη της Ελιάς Spoiler: “Θρίλερ” στο χωριό – Έρχονται τεράστιες αποκαλύψεις

Γη της Ελιάς Spoiler: “Θρίλερ” στο χωριό – Έρχονται τεράστιες αποκαλύψεις
Γη της Ελιάς mega tv

Σοκαριστικές εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Πέμπτης.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”. Νέες ιστορίες, καινούρια πρόσωπα και έρωτες κάνουν την εμφάνισή τους στη δραματική σειρά, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται αντιμέτωποι με μεγάλες αποκαλύψεις.

Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε την Πέμπτη 1 Ιουνίου

Η Βασιλική πείθει τον Φίλιππο να μη μιλήσει στην Ειρήνη για τη συγγένειά τους, ενώ ο Δημοσθένης έχει παρεξηγήσει εντελώς το ενδιαφέρον του και θεωρεί πως κρύβεται κάτι ερωτικό πίσω από αυτό. Η Αντωνία συνέρχεται στο νοσοκομείο, αλλά λόγω βαριάς διάσεισης, αναγκάζεται να διανυκτερεύσει εκεί.

Η Αλκμήνη ταράζεται πολύ από το ατύχημά της και αναθεωρεί τη σχέση τους. Ο Ορέστης κάνει μαθήματα πλοήγησης σκάφους στη Δήμητρα κι εκείνη δείχνει να απολαμβάνει την παρέα του.

Η Μαρία, η Αθηνά και η Χάιδω προσπαθούν να κάνουν τη Μαργαρίτα να ξεχαστεί, ενώ ο Λυκούργος μετράει τις ώρες μέχρι να γυρίσει η Χάιδω στη Μάνη. Η Ρένα και ο Χάρης έρχονται πιο κοντά με τον Μάνο και τη Μαρίνα, αγνοώντας πως ο Χάρης έχεο παράλληλο δεσμό με την ξαδέλφη της Ρένας, τη Στέλλα.

Η Άννα συνειδητοποιεί πως ο Βαγιάκος είναι πολύ αξιόλογος άντρας, προκαλώντας τη ζήλια του Πότη. Οι εγγραφές στο γυμναστήριο του Ορέστη ξεκινούν. Πρώτος ξεκινά την προπόνηση ο Κουράκος. Η Αθηνά εξομολογείται στη Μαρία πως σκέφτεται να υιοθετήσει τη μικρή Φιλιώ.

Γη της Ελιάς: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα