Γη της Ελιάς Spoiler: Θρήνος στην κηδεία της Μυρτάλης – Όσα θα δούμε απόψε

Γη της Ελιάς Spoiler: Θρήνος στην κηδεία της Μυρτάλης – Όσα θα δούμε απόψε
Γη της Ελιάς mega tv

Δραματικές εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”. Ντόμινο εξελίξεων προκαλεί στο αποψινό επεισόδιο η γυναικοκτονία της Μυρτάλης.

Τα συναισθήματα των ηρώων είναι αντικρουόμενα. Κάποιοι βυθίζονται στη θλίψη, κάποιοι στον θυμό, κάποιοι νιώθουν ενοχές που απομακρύνθηκαν από κοντά της και δεν κατάφεραν να τη βοηθήσουν. Συντετριμμένος είναι και ο Στέφανος, ο οποίος έρχεται από την Ισπανία για την κηδεία.

Παράλληλα, ο Αλέξης ομολογεί όλους τους φόνους που διέπραξε σοκάροντας την κοινωνία της Μάνης και κυρίως την ίδια τη μητέρα του, τη Μαργαρίτα, η οποία δεν αντέχει το βάρος των τύψεων.

Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε την Τετάρτη 24 Μαΐου

Η ημέρα της κηδείας φτάνει. Όλοι παρευρίσκονται στη νεκρώσιμη ακολουθία, εκτός από τη Μαργαρίτα η οποία θεωρεί πως θα ήταν προκλητικό να παραστεί. Θα αποδώσει όμως φόρο τιμής στη Μυρτάλη, όταν η πομπή εγκαταλείψει το νεκροταφείο.

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης εξομολογείται στον Κουράκο πως το όπλο της η Μυρτάλη το είχε προμηθευτεί από τον Δημοσθένη, γεγονός που παραξενεύει πολύ την Δήμητρα η οποία αποφασίζει να το ψάξει.

Ο Χρήστος μετακομίζει στο σπίτι της Ισμήνης, ενώ η Εύα κάνει απέλπιδες προσπάθειες να του μιλήσει πριν φύγει από τη Μάνη. Η Μαργαρίτα επισκέπτεται τον Αλέξη στο κρατητήριο.

Γη της Ελιάς: Το trailer του αποψινού επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα