Γη της Ελιάς Spoiler: Το χωριό βυθίζεται ξανά στο πένθος

Γη της Ελιάς Spoiler: Το χωριό βυθίζεται ξανά στο πένθος
Γη της Ελιάς Mega tv

Σοκαριστικές εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο της Παρασκευής.

Τεράστιες θα είναι οι ανατροπές στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε μεγάλη σύγκρουση.

Ο Αλέξης εισβάλλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τη Μυρτάλη, η οποία κρατάει τη βαλίτσα και ετοιμάζεται να φύγει. Αρχικά, την παρακαλεί να μείνει, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Εκείνος της φέρεται βίαια. Η Μυρτάλη προσπαθεί να ξεφύγει από τα χέρια του, αλλά εκείνος τη δολοφονεί.

Γη της Ελιάς: Παρασκευή 19 Μαΐου

Η Μαργαρίτα και η Αθηνά συνειδητοποιούν πως η Θεοδώρα βρίσκεται ακόμα στο στόχαστρο του Αλέξη, κι έτσι αποφασίζουν να μείνουν στο σπίτι της Αθηνάς μέχρι να προχωρήσει η εντολή εγκλεισμού του στο ψυχιατρείο. Ο Πότης και η Άννα οργανώνουν άλλη μια μουσική βραδιά. Αυτή τη φορά το «παρών» δίνει και ο Λυκούργος, ως τιμώμενο πρόσωπο. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης ανακαλύπτει πως η Μυρτάλη φεύγει για την Ελβετία και χάνει εντελώς τα λογικά του. Ο Μάνος με τη Μαρίνα ετοιμάζονται να την πάνε στο αεροδρόμιο, ενώ ο Αλέξης καραδοκεί με σκοπό να τη σταματήσει.

Ο Χρήστος βλέπει το ενοικιαστήριο έξω από το σπίτι της Εύας κι έτσι εκείνη αναγκάζεται να του ομολογήσει την απόφασή της να μετακομίσει στο Ντουμπάι. Ο Αλέξης εισβάλλει στο σπίτι αιφνιδιάζοντας τη Μυρτάλη, η οποία κρατάει τη βαλίτσα και είναι έτοιμη να φύγει. Αρχικά, την παρακαλεί να μείνει, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Εκείνος της φέρεται βίαια. Η Μυρτάλη προσπαθεί να αντιδράσει και να ξεφύγει από τα χέρια του, αλλά εκείνος τη σκοτώνει.

Γη της Ελιάς: Το trailer της Παρασκευής

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα