Γη της Ελιάς: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις – Όσα θα δούμε απόψε

Γη της Ελιάς: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις – Όσα θα δούμε απόψε
Στιγμιότυπο από τη "Γη της Ελιάς" youtube printscreen - mega tv

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη "Γη της Ελιάς". Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο επεισόδιο της Τρίτης.

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η “Γη της Ελιάς”, με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Αντιγόνη -συναισθηματικά φορτισμένη- εξηγεί στον Μάνο τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα…

Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της Αντιγόνης και ζητά από τον Μάνο να τον φέρει σε επαφή με τον ντεντέκτιβ.

Γη της Ελιάς: Όσα θα δούμε την Τρίτη (03/05)

Η Μαργαρίτα επιστρατεύει την Αθηνά και τη Χάιδω για να βοηθήσουν με τη σίτιση των άπορων και οι δύο γυναίκες δέχονται με μεγάλη χαρά. Ο Λεωνίδας απειλεί την Άννα πως αν δεν πουλήσει το θερμοκήπιο, θα την κυνηγήσει δικαστικά.

Μετά από προτροπή της Μαργαρίτας, η Χάιδω κάνει τραπέζι στο σπίτι της ώστε να γνωριστούν καλύτερα ο Φίλιππος και η Βασιλική με τον Αλέξη. Η Αντιγόνη εξηγεί στον Μάνο τους λόγους που την οδήγησαν να δώσει το παιδί της για υιοθεσία παράνομα, αλλά δεν βρίσκει την κατανόηση που ήθελε.

Η Σοφία παραιτείται από το ελαιοτριβείο χωρίς να ενημερώσει κανέναν και ο Αποστόλης αναγκάζεται να φέρει την Άννα στο πόστο της για να καλύψει το κενό. Ο Φίλιππος με τη Βασιλική πηγαίνουν για ψάρεμα και το ζευγάρι δείχνει τον έρωτά του.

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει την οικογένεια που έχει υιοθετήσει το παιδί της Αντιγόνης και ζητά από τον Μάνο να τον φέρει σε επαφή με τον ντεντέκτιβ. Η αποκάλυψη ίσως είναι κοντά…

Γη της Ελιάς: Το trailer της Τρίτης (03/05)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα