Για πάντα χώρια - Απόψε το φινάλε του "Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια"

Το καστ της σειράς "Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια" στο μεγάλο φινάλε της σειράς του ΑΝΤ1

Μπελάδες, περιπέτειες, νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις. Σε αυτή τη σειρά τα είδαμε όλα, όμως τώρα ήρθε η ώρα τα πράγματα να επιστρέψουν στην αρχική τους κατάσταση

Μεγάλο φινάλε απόψε για τη σειρά του ΑΝΤ1, "Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια" η οποία ρίχνει αυλαία με ένα επεισόδιο που κλείνει τον κύκλο και τις ιστορίες των πρωταγωνιστών του. Μπορεί η κωμωδία του ΑΝΤ1 να ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, ωστόσο ο κακός προγραμματισμός και το τσουνάμι αλλαγών στο κανάλι του Αμαρουσίου που βρήκε τον σταθμό "καραβοτσακισμένο" στην τέταρτη θέση της τηλεθέασης, δεν επέστρεψε στην σειρά να βρει το βηματισμό της.

Όπως και να έχει, απόψε είναι το μεγάλο φινάλε και αυτό, για ελληνική σειρά, έχει την αξία και τη σημασία του. Δεν είναι άλλωστε λίγα τα παραδείγματα παρόμοιων εκπομπών που δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ στο παρελθόν. Από όσα μαθαίνουμε ωστόσο, στον ΑΝΤ1 έχουν σκοπό από τη νέα σεζόν και να επενδύσουν στη μυθοπλασία και τις ωραίες σειρές, αλλά και να τα υποστηρίξουν όπως τους αρμόζει.

Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Η Κατερίνα ξαναγίνεται ο παλιός κακός εαυτός της και ο Πέτρος απομακρύνεται οριστικά από δίπλα της. Η Βιολέτα, μετά από αναδρομή… στις προηγούμενες ζωές της, πείθεται πως ο Χριστόφορος είναι το κάρμα της. Η Ιωάννα συμφιλιώνεται με τη Μάρθα, ομολογώντας της πως ζήλευε πάντα το δέσιμο που είχε με τον Ευτύχη. Η Μάρθα σκέφτεται μήπως κάνει μια τελευταία προσπάθεια μαζί του, όταν μαθαίνει για το στοίχημά του στον ιππόδρομο και το μετανιώνει.

Ο Μηνάς γυρίζει απογοητευμένος από τη Θεσσαλονίκη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Δανάη και ο Άγγελος τα έχουν κάνει μαντάρα στο μαγαζί και η Επιθεώρηση Εργασίας του το κλείνει για μερικές μέρες. Ο Πέτρος προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τη Δανάη, αλλά εκείνη έχει πάρει πια την απόφαση να τα αφήσει όλα πίσω της.

Ο Αντώνης μαθαίνει πως η Πηνελόπη έχει κάνει συμμαχία με την Ιουλία και τη χωρίζει μη θέλοντας να ζήσει άλλη καταπίεση. Τα Παλικάρια είναι πάλι όλα χωρισμένα και μόνα στο σπίτι. Αποφασίζουν να κάνουν ξανά ένα πάρτι για να το γιορτάσουν… μόνο που αυτό το πάρτι θα έχει απρόοπτη εξέλιξη…

Δείτε το τελευταίο επεισόδιο απόψε στις 00.45

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τηλεθέαση: Τα 'Χωρισμένα παλικάρια' έχουν περισσότερο ταλέντο

Σβήγκος: Είμαι ακόμη στα δικαστήρια για το 'Κάτω Παρτάλι'

Τηλεθέαση: Τουρκικό φινάλε, ελληνικό σίριαλ ή μαγειρέματα;

ADVERTISING

SHARE: