Γιατί αγαπάμε να βλέπουμε E! Entertainment

Γιατί αγαπάμε να βλέπουμε E! Entertainment

Τέσσερις λόγοι που το E! Entertainment είναι η πρώτη επιλογή όταν πιάνεις το τηλεκοντρόλ στα χέρια σου.

Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή μέσα στην ημέρα από αυτή που κάθεσαι αναπαυτικά στον καναπέ σου, κουκουλωμένος/η με την χουχουλιάρικη κουβέρτα σου και ανοίγεις την τηλεόρασή σου. Την αγαπάμε την τηλεόραση γιατί ικανοποιεί κάθε επιθυμία μας. Θες δράμα; Το έχεις. Θες ρομάντζο; Το έχεις κι αυτό. Ό,τι “τραβάει” η όρεξή σου μπορείς να το έχεις στην οθόνη σου. Εξαρτάται πάντα από την διάθεση αλλά και από την παρέα που έχεις στον καναπέ.

Αν έχεις WIND VISION, εκεί είναι που δεν θα θες να βγαίνεις από το σπίτι. Αθλητικά, τηλεοπτικές σειρές, παιδικό πρόγραμμα (έλα, παραδέξου το, το γυρνάς στο Nickelodeon πού και πού, ε;), μουσική, lifestyle, εφαρμογές και το αγαπημένο Netflix. Πραγματικά, τι άλλο να ζητήσεις;

Υπάρχουν όμως εκείνες οι στιγμές που γυρνάς σπίτι ή αράζεις το Σαββατοκύριακο και θες να δεις κάτι πολύ συγκεκριμένο. Κάτι που θα σε κάνει να περάσεις καλά. No more drama, όχι άλλη μυθοπλασία σε σειρές κλπ, θες κάτι που θα σε ψυχαγωγήσει. Το χέρι πάει αυτόματα στο τηλεκοντρόλ και βάζεις το “σιγουράκι” E! Entertainment, μαζί με περισσότερα από 60 συνδρομητικά κανάλια. Φαντάσου πόσες επιλογές έχεις.

Αλλά όχι, απόψε δεν θες κάτι άλλο, θες να δεις E! Entertainment.

Γιατί οι Kardashians θα έχουν πάντα ενδιαφέρον

Υπάρχουν αυτές οι στιγμές που δεν θες τίποτα να σε προβληματίσει ή να σου χαλάσει τη διάθεση. Γυρνάς κουρασμένος/η στο σπίτι από τη δουλειά και το μόνο που θες να κάνεις είναι απλά να δεις τηλεόραση και μετά να κοιμηθείς σαν πουλάκι. Αυτές τις στιγμές το E! Entertainment είναι η πρώτη σου επιλογή. Με τα προγράμματά του θα περάσεις καλά . Το μόνο που μπορεί να σε προβληματίσει λίγο είναι η ζωή των Kardashians που όμως (μεταξύ μας) πάντα θα έχει ενδιαφέρον.

Χωρίζουν, κάνουν παιδιά, ξαναπαντρεύονται, κάνουν κι άλλα παιδιά, τα φτιάχνουν με NBAers, ξεσπούν σκάνδαλα, κάνουν εταιρία με καλλυντικά, κάνουν parties και τα σχετικά. Ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει με αυτές.

Γιατί είναι θέμα συζήτησης

Εδώ θα πούμε αλήθειες. Το πρώτο μισάωρο κάθε μέρα στη δουλειά είναι σχεδόν πάντα αφιερωμένο στη συζήτηση. Λες τα νέα σου, ακούς τους συναδέλφους και τις συναδέλφους σου να κάνουν το ίδιο, συζητάτε για το τι κάνατε την προηγούμενη μέρα μετά τη δουλειά και κουτσομπολεύετε. Είναι πολύ πιθανό (δίνουμε πιθανότητες 99%) να πέσει στο τραπέζι ως θέμα συζήτησης κάτι που είδες ή σου έκανε εντύπωση στην τηλεόραση. Το “So cosmo” έχει πολύ “ψωμί”. Ουσιαστικά παρακολουθείς τη ζωή, προσωπική και επαγγελματική, ανθρώπων που εργάζονται στο αμερικανικό Cosmopolitan. Φαντάσου πόσο υλικό θα έχεις για την επόμενη ημέρα, έστω και με ένα επεισόδιο.

Δεν το περιορίζουμε όμως μόνο στη δουλειά. Τέτοιες συζητήσεις μπορούν να γίνουν παντού. Στην έξοδο για ποτό ή στη μάζωξη στο σπίτι. Αυτό το τελευταίο είναι το τέλειο, αφού μπορείς να σχολιάζεις με την παρέα σου σε real time ότι βλέπεις.

Γιατί θες να είσαι up to date

Πόσες φορές έχει συμβεί να βρεθείς σε μια παρέα, να σου λένε ένα κουτσομπολιό, έναν χωρισμό στο Hollywood, μια επανασύνδεση ή κάτι τέλος πάντων και εσύ να ξύνεις το κεφάλι σου με απορία. Θες να συμμετέχεις κι εσύ στην κουβέντα, αλλά δεν έχεις ιδέα σε τι πράγμα αναφέρονται, γι’ αυτό και κάθεσαι και κοιτάς τους υπόλοιπους να συζητούν και εσύ είσαι στην απ’ έξω. Ε όχι.

Το E! News θα σε βάλει κατευθείαν στο θέμα. Δεν μιλάμε για μια απλή εκπομπή που θα σου μάθει τα βασικά, αλλά για το πιο γνωστό show/magazino εδώ και χρόνια. Θα εμβαθύνεις στο αντικείμενο και θα μπορείς να συμμετέχεις σε οποιαδήποτε συζήτηση life style περιεχομένου.

Για τα features που το “απογειώνουν”

Το περιεχόμενο της τηλεόρασής σου είναι στα χέρια σου. Εξηγούμαστε. Εκεί που κάθεσαι και απολαμβάνεις το πρόγραμμα που ήθελες να δεις, χτυπάει το τηλέφωνο. Καταλαβαίνεις ότι δεν πρόκειται για ένα τηλεφώνημα που θα κρατήσει λίγο και το μόνο που σκέφτεσαι είναι ότι θα χάσεις τη συνέχεια στην τηλεόραση. Κανένα άγχος. Με το τηλεκοντρόλ της WIND VISION πατάς pause και συνεχίζεις μετά με play από εκεί που το άφησες. Κι αν θες να ξαναδείς κάτι κάνεις και rewind. Αν πάλι το χάσεις όλο, μπορείς να το δεις και την επόμενη μέρα ή όποτε βρεις χρόνο μέσα στις επόμενες επτά ημέρες.

Το πιο τέλειο είναι ότι το smartphone σου μπορεί να γίνει το τηλεχειριστήριό σου. Κατέβασε την Android TV remote εφαρμογή (Android/iOS) στη συσκευή σου και χειρίσου την WIND VISION από το smartphone. Και κάπου εδώ έρχεται το καλύτερο απ’ όλα.

Η WIND VISION κλείνει ένα χρόνο και σου χαρίζει το απόλυτο ΚΙΤ Τεχνολογίας για να απολαμβάνεις στο μέγιστο τις απίστευτες δυνατότητες της. Δες παρακάτω το διαγωνισμό και μην αργείς να πάρει μέρος.

Πιάσε το κινητό σου, κάθισε αναπαυτικά στον καναπέ σου, ξέχνα κάθε τι που σε αγχώνει και απόλαυσέ το. Και άσε όλα τα υπόλοιπα για μετά.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version