Γιώργος Χρυσοστόμου: Γιατί εμφανίστηκε με μπερέ στο Στούντιο 4 – “Κρατάω ένα μυστήριο”

Γιώργος Χρυσοστόμου: Γιατί εμφανίστηκε με μπερέ στο Στούντιο 4 – “Κρατάω ένα μυστήριο”
Γιώργος Χρυσοστόμου Glomex

Ο αγαπημένος ηθοποιός εμφανίστηκε ξυρισμένος με μουστάκι και φορώντας μπερέ στο κεφάλι του. Η απάντησή του στα σχόλια των παρουσιαστών για το look του.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (26/01) ο Γιώργος Χρυσοστόμου, ο οποίος εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο look, το οποίο συζητήθηκε από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε ξυρισμένος με μουστάκι και φορώντας μπερέ στο κεφάλι του, με τους παρουσιαστές να τον ρωτούν αν έχει να κάνει με την παράσταση “Η άνοδος του Αρτούρο Ούι” στην οποία πρωταγωνιστεί.

“Είναι λίγο aggresive η κόμμωση στην παράσταση. Κρατάω και ένα μικρό μυστήριο – δεν το κρύβω – δεν θέλω να το αποκαλύψω το κεφάλι μου. Να έρθουν στην παράσταση”, ανέφερε ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

“Ελπίζω, βέβαια, να μην έρθουν για το μαλλί, δεν θα ήταν πολύ τιμητικό!”, συμπλήρωσε με χιούμορ ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος πρόσφατα μίλησε στο The Magazine για τη νέα του παράσταση.

Σημειώνεται πως το έργο καταπιάνεται με την άνοδο του ναζισμού στη Γερμανία και την κατάληψη της εξουσίας από τον Χίτλερ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα