Glam Wars: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή μόδας με την Κάτια Ταραμπάνκο

Glam Wars: Πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή μόδας με την Κάτια Ταραμπάνκο
Κάτια Ταραμπάνκο Glomex

Ξεκίνησε το νέο διαγωνιστικό show μόδας και ομορφιάς με παρουσιάστρια την Κάτια Ταραμπάνκο. Η κριτική επιτροπή και όσα έγιναν στην πρεμιέρα.

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα της Δευτέρας (01/11) το νέο διαγωνιστικό show του Open “Glam Wars” με παρουσιάστρια την Κάτια Ταραμπάνκο, το οποίο θα προβάλλεται καθημερινά στις 16:20.

Κάθε εβδομάδα, τέσσερις ομάδες, αποτελούμενες η κάθε μία από έναν hair stylist κι έναν makeup artist, διαγωνίζονται μεταξύ τους για ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο.

Η κριτική επιτροπή του Glam Wars αποτελείται από τον hair stylist Τομ Ζώη, την fashion stylist Έλενα Βαζούρα και τον make up expert Παντελή Τουτουντζή.

Καθημερινά θα υπάρχει και ένα διαφορετικό concept, ίδιο και για τις τέσσερις ομάδες, το οποίο θα πρέπει να εφαρμόσουν πάνω στα μοντέλα τους προκειμένου να παρουσιάσουν εντυπωσιακά κουρέματα, χτενίσματα και μακιγιάζ. Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα και η μάχη ξεκινά.

Οι τρεις κριτές, experts της ομορφιάς και της μόδας, παρακολουθούν λεπτό προς λεπτό κάθε δοκιμασία, σχολιάζουν και βαθμολογούν την προσπάθεια των διαγωνιζόμενων συνολικά.

Για να καταφέρει όμως μια ομάδα να ξεχωρίσει στο διαγωνισμό και να κερδίσει, δεν αρκεί να πείσει την κριτική επιτροπή, πρέπει να εντυπωσιάσει και τους αντιπάλους της, καθώς οι ομάδες βαθμολογούν η μία την άλλη στο τέλος κάθε δοκιμασίας.

Στο τέλος της εβδομάδας η ομάδα με την υψηλότερη συνολικά βαθμολογία αναδεικνύεται νικήτρια, κερδίζει το έπαθλο των 1500 ευρώ και συνεχίζει στην επόμενη εβδομάδα που έχει να αντιμετωπίσει τρεις νέες ομάδες.

Δείτε όσα έγιναν στην πρεμιέρα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα