Globetrotters: Όταν έκλαψε η Αντελίνα Βαρθακούρη

Globetrotters: Όταν έκλαψε η Αντελίνα Βαρθακούρη
Glomex

Φτάνοντας στη Γη του Πυρός και αντικρίζοντας το μαγευτικό τοπίο, η Αντελίνα Βαρθακούρη δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα.

Στη Γη του Πυρός βρέθηκαν ο Χάρης και η Αντελίνα Βαρθακούρη στο επεισόδιο των Globetrotters την Τετάρτη κι έφτασαν μέχρι το τέλος του κόσμου, την Ουσουάια.

Κατηφορίζοντας το ζευγάρι έφτασε σε μία λίμνη προκειμένου να δουν τον παγετώνα Περίτο Μορένο, έναν από τους μεγαλύτερπυς στην Παταγονία. Ο συγκεκριμένος παγετώνας συγκαταλέγεται στους ελάχιστους παγετώνες παγκοσμίως που δεν μειώνονται, γεγονός που τον καθιστά αντικείμενο μελέτης.

Η Αντελίκα, αντικρίζοντας αυτό το τοπίο δεν άντεξε και λύγισε.

“Τα μεγάλα πράγματα τα ζεις μόνο μία φορά. Δεν πίστευα ποτέ πως θα βρεθώ εγώ. Τώρα μπορεί κάποιος να βλέπει και να λέει πόσο χαζή είσαι που κλαις γι’ αυτό, αλλά είναι πολύ ωραίο αυτό που βλέπω και ευχαριστώ που ήρθα εδώ”.

“Είναι κρίμα που δεν μπορώ να έχω κι άλλους δικούς μου ανθρώπους μαζί μου, τα παιδιά μου, να δουν αυτό που βλέπω. Είναι πολύ ωραίο αυτό που βλέπω. Και είναι κάτι που δεν μπορώ να ακουμπήσω και μ’ αρέσει”, κατέληξε με δάκρυα στα μάτια η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα