GNTM 2: “Ανταρσία” στο πλατό – Τα κορίτσια εναντιώνονται στην απόφαση της κριτικής επιτροπής. Ποια αποχώρησε

GNTM 2: “Ανταρσία” στο πλατό – Τα κορίτσια εναντιώνονται στην απόφαση της κριτικής επιτροπής. Ποια αποχώρησε
Σουζάνα GNTM Youtube StarTv Greece

Το ξέσπασμα των μοντέλων στο πλατό του GNTM για την άδικη απόφαση της κριτικής επιτροπής. Τι απάντησε η Σουζάνα στις παίκτριες που ζήτησαν να αποχωρήσει.

Η δυσφορία των κοριτσιών του GNTM 2 απέναντι στην πεντάδα φωτιά ή αλλιώς τις λεγόμενες “FF” είναι γνωστή. Τα ειρωνικά σχόλια και οι τσακωμοί στο σπίτι φυσικά δεν λείπουν και απ’ ότι φαίνεται, όσο περνάνε τα επεισόδια, την κόντρα που έχει δημιουργηθεί αρχίζει να αντιλαμβάνεται και η κριτική επιτροπή.

Κάθε φορά λοιπόν που οι διαγωνιζόμενες φτάνουν στη θέση να κριθεί η φωτογραφία τους από την επιτροπή, τα σχόλια και οι ψίθυροι από πίσω δίνουν και παίρνουν. Αν και έχει γίνει αντιληπτό ορισμένες φορές, στην ερώτηση “Συμβαίνει κάτι;” οι κοπέλες δεν παίρνουν ποτέ θέση. Εκτός από χθες…

Έτσι μετά τον σχολιασμό της επίδοσης των κοριτσιών από την κριτική επιτροπή και την μέτρια απόδοση της Σουζάνας, οι παίκτριες ήταν πεπεισμένες πως ήταν αυτή η κοπέλα που θα αποχωρούσε μιας και είχε 0/4 καλές λήψεις.

Φτάνοντας όμως στην τελική τετράδα προς αποχώρηση η Βίκυ Καγιά δίνει στη Σουζάνα την φωτογραφία της, υπογραμμίζοντας πως το μοντέλο σώθηκε και αυτή τη βδομάδα παρά την κακή της λήψη. Όπως άλλωστε, έχει εκφράσει επανειλημμένα η κριτική επιτροπή η Σουζάνα έχει ένα σώμα “γαζέλας” και άπειρες δυνατότητες.

Και τότε ήταν που η Χαρά άρπαξε τα ηνία και αποφάσισε να μιλήσει εκ μέρους της πλειοψηφίας των κοριτσιών και να εκφράσει την εναντίωσή της. Ότι δηλαδή θεωρεί άδικο να μην αποχωρεί η Σουζάνα που μέχρι τώρα δεν έχει λάβει καλά σχόλια και να διώχνουν άλλες κοπέλες, που σύμφωνα με τη Χαρά προσπαθούν παραπάνω.

Η κριτική επιτροπή αντέδρασε απαντώντας πως είναι η δουλειά τους να κρίνουν τις φωτογραφίες και όχι των κοριτσιών και πως μια μέτρια λήψη της Σουζάνας είναι καλύτερη από φωτογραφίες άλλων κοριτσιών. Η παίκτρια φαίνεται να μπορεί πάντα να το “σώσει”.

Τα κορίτσια εξήγησαν πως ήταν μια κοινή τους σκέψη και πως δεν ήθελαν να προσβάλουν την δουλειά της κριτικής επιτροπής, ενώ η Ασιμήνα επεσήμανε πως δεν καταλαβαίνει από πότε έχει γίνει δουλειά όλων να κρίνουν ποια πρέπει να φύγει και ποια να μείνει.

Η Σπυρούλα σχολίασε με ειλικρίνεια όσον αφορά την αποχώρηση ή μη της Σουζάνας, πως αν και η ίδια δεν έχει δει πράγματι μια καλή λήψη του μοντέλου, πιστεύει πολύ στις δυνατότητές της. 

Η Σουζάνα από την άλλη αποφάσισε να μην δώσει απάντηση στα σχόλια των κοριτσιών και το μόνο που είπε είναι πως από δω και στο εξής θα φροντίσει να αποδείξει ότι έχουν άδικο. Η υπόλοιπες “FF” της έδωσαν συγχαρητήρια για την ώριμη και υπεράνω αντίδρασή της.

Παρ’ όλα αυτά η παίκτρια, μιλώντας στην κάμερα του GNTM, ξέσπασε σε κλάματα μιας και δεν καταλαβαίνει, όπως η ίδια δήλωσε γιατί όλα τα κορίτσια της επιτίθενται ενώ εκείνη δεν ασχολείται με καμία.

Τελικά η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Ιωάννα. Οι κριτές μάλιστα σχολίασαν, πως ίσως να μην κάνει τελικά γι’ αυτή την δουλειά. Η Ιωάννα παρ’ όλα αυτά διατήρησε το χαμόγελό της και την καλή της διάθεση μέχρι το τέλος.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί η κόντρα μεταξύ των δύο στρατοπέδων κι αν τελικά οι παίκτριες θα “συμμορφωθούν” σε έναν πιο ευγενή ανταγωνισμό ή θα εξακολουθήσουν να προσπαθούν να μειώσουν η μια την άλλη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version