GNTM 3: Η αποχώρηση του φαβορί έφερε κλάματα στο πλατό

GNTM 3: Η αποχώρηση του φαβορί έφερε κλάματα στο πλατό
Η αποχώρηση της Τρίτης (20/10) έφερε κλάματα στο πλατό GLOMEX

Στο επεισόδιο της Τρίτης αγόρια και κορίτσια βρέθηκαν στο λούνα παρκ και κλήθηκαν να ξεπεράσουν τους φόβους τους με τα ύψη. Ποιος πήρε την καλύτερη φωτογραφία και ποιος αποχώρησε.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (20/10) του “GNTM 3” αγόρια και κορίτσια βρέθηκαν στο λούνα παρκ και κλήθηκαν να ξεπεράσουν τους φόβους τους, καθώς θα έπρεπε να ανέβουν πολύ ψηλά και αμέσως μετά να ποζάρουν στον φακό του φωτογράφου, Γιώργου Μαλεκάκη

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου, έχοντας κερδίσει στο προηγούμενο επεισόδιο, δυσκόλεψε τους συμπαίκτες του, δίνοντας σε κάποιους το disavantage των μόλις 10 δευτερολέπτων για τη φωτογράφηση. Αυτοί ήταν ο Κωνσταντίνος, η Παρασκευή και η Λία.

To disadvantage που δόθηκε στη Λία από τον Αιμιλιάνο στάθηκε αιτία να εκνευριστεί η δεύτερη και να δημιουργηθεί μεγάλος τσακωμός λίγο πριν ξεκινήσει το σετ.

Πηγαίνοντας στο πλατό, οι παίκτες βρέθηκαν αντιμέτωποι με την κριτική επιτροπή, η οποία αποφάσισε ότι την καλύτερη φωτογραφία έχει ο Ηρακλής. Παρότι από την αρχή του ριάλιτι μόντέλων του Star αποτελεί ένα από τα φαβορί, στο επεισόδιο της Δευτέρας βρέθηκε ένα βήμα πριν από την αποχώρηση. Ωστόσο, στη δοκιμασία αυτή εντυπωσίασε τους κριτές με τη λήψη του και κέρδισε την καλύτερη φωτογραφία!

Στον αντίποδα, η Λία και η Ειρήνη είχαν τις χειρότερες λήψεις, με τη Βίκυ Καγιά να δηλώνει ιδιαίτερα απογοητευμένη από τα δύο κορίτσια.

Η παίκτρια που είχε τη χειρότερη λήψη και έφυγε από το σπίτι ήταν η Ειρήνη, μια παίκτρια που με το νέο της look, μετά το makeover, είχε χαρακτηριστεί φαβορί από τους κριτές, με τη Λία να γλιτώνει την τελευταία στιγμή! Ιδιαίτερα συγκινημένοι ήταν οι κολλητοί της Ειρήνης, η Μαρινέλα, ο Ανδρέας αλλά κι ο Εμμάνουελ.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version