GNTM 3: Πώς αντέδρασε η πρώην κοπέλα του Ηρακλή στο άκουσμα της νίκης του

GNTM 3: Πώς αντέδρασε η πρώην κοπέλα του Ηρακλή στο άκουσμα της νίκης του
INSTAGRAM

Λίγο μετά τον τελικό του GNTM 3, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ αποκάλυψε ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με την Αγγελική Κάτρη. Τι έγραψε η ίδια για τη νίκη του.

Μετά από περίπου τρεις μήνες και έπειτα από πολλές και δύσκολες δοκιμασίες, το GNTM 3 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Τρίτης 15/12, αναδεικνύοντας ως μεγάλο νικητή τον Ηρακλή Τσουζίνοφ.

Ο μεγάλος νικητής, μιλώντας “Στην Φωλιά των ΚουΚου” από τα παρασκήνια του χθεσινού τελικού και μετά τη νίκη του, αποκάλυψε ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με την σύντροφό του, Αγγελική Κάτρη. Η Αγγελική είναι χορεύτρια και μετρά πολλούς φανς στα social media, ενώ να σημειωθεί ότι συμμετείχε στο τρέιλερ του GNTM 3.

“Η Αγγελική λογικά σκέφτεται τα καλύτερα, θέλω να πιστεύω ότι με στηρίζει, αλλά πλέον δεν κρατάει τον τίτλο της κοπέλας μου γιατί ‘τα σπάσαμε’. Απλά αυτή τη στιγμή θέλω να αφοσιωθώ στα επαγγελματικά κι όχι στα προσωπικά”, είπε ο Ηρακλής.

Την ίδια ώρα, η Αγγελική Κάτρη, μέσω του Instagram υποστήριξε ένθερμα τον πρώην σύντροφό της, αναρτώντας μια φωτογραφία με τον Ηρακλή, παροτρύνοντας το κοινό να τον ψηφίσει.

Μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, η ταλαντούχα χορεύτρια ανέβασε ένα σύντομο στιγμιότυπο από την ανακοίνωση του αποτελέσματος, γράφοντας “το άξιζες”, δείχνοντας έτσι ότι βρίσκεται στο πλάι του Ηρακλή, παρόλο που έχουν χωρίσει.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα