GNTM 4: Αυτό το μοντέλο αποχώρησε

GNTM 4: Αυτό το μοντέλο αποχώρησε
Οι κριτές του GNTM 4 Instagram

Σε μια φωτογράφιση βγαλμένη από την παιδική ηλικία κλήθηκαν να φωτογραφηθούν τα 14 μοντέλα του ριάλιτι μόδας. Οι παίκτες που έκλεψαν τις εντυπώσεις και ο παρολίγον σοβαρός τραυματισμός.

Το GNTM επέστρεψε το βράδυ της Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του Star και τους 14 παίκτες περίμενε μεταξύ άλλων ακόμη μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης.

Τα 14 επίδοξα μοντέλα του ριάλιτι μόδας κλήθηκαν να φωτογραφηθούν σε ένα από τα πιο γνωστά και χαρακτηριστικά παιχνίδια της παιδικής μας ηλικίας, τον μύλο, που συναντά κανείς στις παιδικές χαρές, με κάποιους από τους παίκτες να εντυπωσιάζουν στο σετ της φωτογράφισης και κάποιους άλλους να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, όπως ο Γιάννης, ο οποίος έπεσε και τραυματίστηκε ελαφρώς.

Ποιο μοντέλο αποχώρησε

Οι 14 παίκτες βρέθηκαν σε ένα ακόμη πλατό μπροστά στους κριτές του show, τον Άγγελο Μπράτη, την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και τον Δημήτρη Σκουλό, οι οποίοι έκριναν την απόδοσή τους.

Τα πιο θετικά σχόλιά τους απέσπασε η φωτογραφία του Ναπολέοντα, δίνοντάς του μάλιστα και τη δυνατότητα να μοιράσει τα πολυπόθητα avantage και disavantage στην επόμενη δοκιμασία.

Η Κυβέλη, ο Θάνος και η Μαρία ήταν οι παίκτες με τη χαμηλότερη απόδοση στη συγκεκριμένη φωτογράφιση με τον μύλο της παιδικής χαράς και έτσι οι συμπαίκτες τους κλήθηκαν να δώσουν την ψήφο τους και να “σώσουν” έναν από αυτούς. Τελικά, η Μαρία ήταν εκείνη που “σώθηκε” από τους συμπαίκτες της, με τον Θάνο να ζητά από τα υπόλοιπα μοντέλα να ψηφίσουν την Κυβέλη, καθώς εκείνος αισθανόταν πιο σίγουρος για τη φωτογραφία του.

Τελικά, οι κριτές είχαν αντίθετη γνώμη και έτσι η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου ανακοίνωσε πως ο παίκτης που αποχαιρετά τον διαγωνισμό είναι ο Θάνος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version