GNTM 4: Χαμός στο Twitter – Η “αφ’υψηλού” Κυβέλη και η “επιστροφή” του Edward

GNTM 4: Χαμός στο Twitter – Η “αφ’υψηλού” Κυβέλη και η “επιστροφή” του Edward
Οι παίκτες του GNTM 4 Instagram

Οι παίκτες του ριάλιτι μόδας φωτογραφήθηκαν ως ήρωες της σαπουνόπερας "Δυναστεία" και το Twitter πήρε φωτιά. Πώς σχολίασαν οι χρήστες τη χθεσινή φωτογράφιση.

Ιδιαίτερα απαιτητική ήταν η φωτογράφιση αποχώρησης από το GNTM 4 στο επεισόδιο της Τρίτης (19/10) καθώς τα επίδοξα μοντέλα του ριάλιτι μόδας του Star, κλήθηκαν να αναβιώσουν τους ήρωες μιας σαπουνόπερας και, συγκεκριμένα, της διάσημης τηλενουβέλας με τίτλο “Δυναστεία” που προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση την περίοδο 1981 – 1989.

Έχοντας στο πλευρό τους τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον Αργύρη Αγγέλου, οι παίκτες ενσάρκωσαν κάποιους από τους χαρακτήρες της σειράς προβάλλοντας τα αντίστοιχα κάθε φορά συναισθήματα και αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει το “πάρτι” στο Twitter.

Για άλλη μια φορά η Κυβέλη βρέθηκε στο στόχαστρο καθώς το υπεράνω βλέμμα της έδωσε αρκετή αφορμή για σχόλια, ενώ κάποιοι θυμήθηκαν τον εξαιρετικά δημοφιλή παίκτη Edward Στεργίου, ο οποίος είχε γοητεύσει τους πάντες σε ένα αντίστοιχο σετ φωτογράφισης του προηγούμενου κύκλου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version