GNTM 4: Η δοκιμασία που αποδείχθηκε “εφιάλτης” – Ποιος αποχώρησε

GNTM 4: Η δοκιμασία που αποδείχθηκε “εφιάλτης” – Ποιος αποχώρησε
Οι παίκτες του GNTM Instagram

Μεταξύ ονείρου και εφιάλτη ακροβάτησαν τα μοντέλα στη σημερινή δοκιμασία αποχώρησης και κλήθηκαν να πρωταγωνιστήσουν σε ένα ονειρικό fashion clip εκφράζοντας τα πιο ειλικρινή τους συναισθήματα. Ποιος παίκτης δεν τα κατάφερε.

Τα πιο μαγικά όνειρα αλλά και τους χειρότερους εφιάλτες παρουσίασαν οι παίκτες του GNTM 4 στο επεισόδιο της Τρίτης (26/10), σε μια από τις πιο ανατρεπτικές και απαιτητικές δοκιμασίες του ριάλιτι μόδας του Star.

Τα 13 εναπομείναντα μοντέλα, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Βασίλη, εμφανίστηκαν στο ανανεωμένο και ειδικά διαμορφωμένο πλατό, όπου η Ζενεβιέβ Μαζαρί τους ανακοίνωσε πως για τη σημερινή δοκιμασία θα πρέπει να “σηκωθούν” απ’ το κρεβάτι και να πρωταγωνιστήσουν σε ένα ονειρικό fashion clip, το οποίο στη συνέχεια θα κατέληγε σε ένα εναλλακτικό catwalk.

Ο Ναπολέων ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας με τον μύλο, μοίρασε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στους συμπαίκτες του, αποφασίζοντας ποιοι από αυτούς θα κάνουν το όνειρο και ποιοι τον εφιάλτη αλλά και ποιοι θα έχουν μόνο μια ευκαιρία και μια λήψη για να γυρίσουν το fashion clip. Η Αγάπη και ο Κωνσταντίνος ήταν τελικά οι δυο παίκτες που αποφάσισε να δυσκολέψει ο Ναπολέων.

Από το GNTM αποχώρησε η Άννα.

 

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα