GNTM 4: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα αντικαταστήσει την Καγιά – Το βιογραφικό της

GNTM 4: Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα αντικαταστήσει την Καγιά – Το βιογραφικό της
Ισμήνη Παπαβλασοπούλου Instagram / @ismini_mini

Βρέθηκε η τέταρτη κριτής του GNTM 4, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά. Ποια είναι η 33χρονη Ισμήνη Παπαβλασοπούλου που θα πάρει τη θέση της.

Πολλά ονόματα έχουν ακουστεί για τη θέση του τέταρτου κριτή του νέου κύκλου του GNTM, μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, η οποία θα παρουσιάσει το “Dancing with the stars” την καινούργια σεζόν.

Την Τετάρτη (19/05) στη “Φωλιά των Κου Κου” έγινε η αποκάλυψη για την αντικαταστάτριά της, βάζοντας τέλος στη φημολογία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, το διάσημο μοντέλο με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό Ισμήνη Παπαβλασοπούλου θα πάρει τη θέση της Βίκυς Καγιά.

“Έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα στο χώρο. Έχει περπατήσει σε πολύ μεγάλες πασαρέλες, ήταν η μούσα του Γκοτιέ, πολύ μεγάλα περιοδικά την έχουν φιλοξενήσει σε όλο τον κόσμο. Το 2007 βραβεύτηκε ως μοντέλο της χρονιάς από το περιοδικό Beaute”, αποκάλυψε η εκπομπή.

Η εντυπωσιακή 33χρονη, που τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες, έχει κλέψει τις εντυπώσεις των διεθνών οίκων μόδας. Το 2012 η 24χρονη τότε Ισμήνη, κατάφερε να γοητεύσει τον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή Ζαν Πολ Γκοτιέ. Τα χαρακτηριστικά της ενέπνευσαν τον εκκεντρικό μόδιστρο, ο οποίος της ζήτησε να γίνει η μούσα του και να περπατήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα fashion shows που διοργάνωσε τότε.

Η ίδια δεν έχει συμμετάσχει ποτέ ούτε σε καλλιστεία, ούτε σε ριάλιτι. Η πρώτη φορά που θα τη δούμε στην ελληνική τηλεόραση θα είναι στο GNTM 4.

Το βιογραφικό της Iσμήνης και το book της είναι πλούσια από σημαντικές δουλειές. Η 33χρονη έχει κάνει φωτογραφήσεις για τα πιο γνωστά περιοδικά μόδας του κόσμου, όπως είναι η Vogue και το Elle, ενώ έχει διανύσει… αρκετά χιλιόμετρα σε fashion shows διάσημων οίκων μόδας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα