GNTM: Απίστευτη έκρηξη Βίκυς Καγιά για τη Σοφία Χατζηπαντελή – “Έβαλε και μουστάκι, είναι τρολ”

GNTM: Απίστευτη έκρηξη Βίκυς Καγιά για τη Σοφία Χατζηπαντελή – “Έβαλε και μουστάκι, είναι τρολ”
Βίκυ Καγιά - Σοφία Χατζηπαντελή star tv / youtube

Η Βίκυ Καγιά ερωτήθηκε για την συνεργασία της με την Σοφία Χατζηπαντελή στο GNTM και άρχισε να βγάζει... καπνούς.

Στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 μίλησαν το πρωί της Δευτέρας οι τρεις κριτές του GNTM. Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου και Γιώργος Καράβας ερωτήθηκαν για την συνεργασία τους με την Σοφία Χατζηπαντελή, η οποία αποχώρησε πρόσφατα από την κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων, με τους ίδιους να ανεβάζουν παλμούς…

Μπορεί το απόλυτο icon του Twitter να αποχώρησε από το σόου μόδας του Star, ωστόσο άφησε το στίγμα της στην ελληνική τηλεόραση, τόσο με την εκκεντρική εμφάνισή της, όσο και με τον χαρακτήρα της.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και συγκινημένοι με την τηλεθέαση. Η Σοφία ήταν guest judge, η Μαίρη Βιτινάρος είναι διαφορετική, είναι πιο ήπιος χαρακτήρας, μια πολύ ωραία ψηλή ομορφιά…”, είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

Ενώ για το φαρμακερό σχόλιο της Σοφίας Χατζηπαντελή για τη Μαίρη Βιτινάρος, η Βίκυ Καγιά δήλωσε: “Η Σοφία μπορεί να το είδε αλλιώς, να μην το αξιολόγησε σωστά. It’s OK. Εγώ πρότεινα τη Σοφία. Γιατί να έχω θέμα μαζί της; Δεν είναι όπως εμείς. Ζει αλλιώς. Έχει άλλους φίλους…

Για την επιλογή της Σοφίας Χατζηπαντελή να μην δώσει συνέντευξη στο Star, αλλά στον ΣΚΑΪ, η Βίκυ Καγιά είπε: “Εγώ δεν θα το έκανα. Είμαι άλλος άνθρωπος. Είμαι μεγαλύτερη, έχω τα παιδιά μου. Είμαστε άλλο πράγμα. Είναι νέα, 25 χρονών. Είναι πρόβλημα δικό της“.

Λίγο μετά, όταν έδειξαν στη Βίκυ Καγιά μια φωτογραφία της Χατζηπαντελή με μουστάκι, η ίδια απάντησε: “Έβαλε και μουστάκι… Τα παίρνετε όλα πολύ σοβαρά παιδιά… Είναι τρολ”.

Βίκυ Καγιά: Όσα είπε για τη Σοφία Χατζηπαντελή

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα