GNTM: Στα μαχαίρια η Άννα και η Μαρία – Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

GNTM: Στα μαχαίρια η Άννα και η Μαρία – Απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο
Άννα Μαρία και Άννα, GNTM Glomex

Η ατμόσφαιρα στο σπίτι του GNTM φαίνεται πως θα είναι τεταμένη, αφού η Άννα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ξέσπασε σε κλάματα ενώ δεν έλειψαν οι τσακωμοί. Αποσπάσματα από το σημερινό επεισόδιο.

Στο σημερινό επεισόδιο του GNTM τα κορίτσια θα κληθούν να κάνουν το πρώτο τους διαφημιστικό teaser για γνωστό λάδι σώματος βγάζοντας προς τα έξω αισθησιασμό και ερωτική διάθεση από μία φρέσκια και όμορφη γυναίκα. Όμως, όπως φαίνεται, οι παίκτριες πρόκειται να δυσκολευτούν.

Η Κέισι Μίζιου δήλωσε χαρακτηριστικά: “Σήμερα η μέρα ήταν κάπως ‘βαριά’. Η δοκιμασία ήταν απαιτητική και οι περισσότερες δεν τα πήγαν πολύ καλά. Υπάρχει μια ανησυχία και ένας εκνευρισμός”.

Μάλιστα βλέπουμε την Άννα να ξεσπά σε κλάματα και την Ηλιάννα να προσπαθεί να την καθησυχάσει “Είσαι κούκλα είσαι υπέροχη, είσαι το κορίτσι όνειρο γι’ αυτό το προϊόν. Χαλάρωσε, πηγαίνεις σαν ρομπότ”. Ενώ και η Χαρά παραδέχτηκε πως προσπαθεί να ξεχάσει όσα έγιναν στη χθεσινή δοκιμασία, ώστε να έχει διάθεση και να μην την πάρει από κάτω.

Τι έγινε όμως με την Άννα Χατζή και την Μαρία Μιχαλοπούλου;

Στο σπίτι του GNTM τα κορίτσια αποφάσισαν να παίξουν ένα παιχνίδι.

Αποστολή της Μαρίας ήταν να ξεφλουδίσει μια μπανάνα χωρίς να χρησιμοποιήσει τα χέρια της.

Η Άννα και η Άννα Μαρία φρόντισαν άμεσα να προμηθευτούν ένα άλλο φρούτο – αφού στο σπίτι δεν υπήρχε μπανάνες- επιστρέφοντας έτσι με ένα ακτινίδιο και μια ντομάτα. Η αντίδραση της Μαρίας όμως δεν ήταν καθόλου αναμενόμενη.

“Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν τρώω ακτινίδιο, δεν τρώω ντομάτα. Δεν θα κάνω το οτιδήποτε” είπε εμφανώς εκνευρισμένη, ενώ η Άννα αντέδρασε φωνάζοντας “Μπορείς να ηρεμήσεις λίγο ρε Μαρία; Κάθε φορά κάνει τα δικά της. Δεν μπορώ, τρελαίνομαι”.

Σε συνέχεια της αναστατωμένης ατμόσφαιρας η Άννα καλείται να απαντήσει στο ερώτημα: “Ποια θεωρείς ότι δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στο GNTM”. Κατευθείαν αναφέρει τη Μαρία, στηρίζοντας το επιχείρημά της, στην εμφάνιση και τον χαρακτήρα της παίκτριας.

Δείτε αναλυτικότερα τα αποσπάσματα από το σημερινό επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version