GNTM: Ατύχημα για το golden pass – Συγκινήσεις και κλάματα στην αποχώρηση

GNTM: Ατύχημα για το golden pass – Συγκινήσεις και κλάματα στην αποχώρηση

Η Κάτια, το golden pass του διαγωνισμού, είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στην φωτογράφιση. Το δίλημμα που έθεσε η Καγιά στα κορίτσια για την περίπτωσή της. Ποιο μοντέλο αποχώρησε.

Στο κλίμα του GNTM και των απαιτητικών δοκιμασιών του μπαίνουν σιγά σιγά τα κορίτσια του ριάλιτι μόδας του Star, τα οποία είναι πλέον 20, μετά από την πρώτη αποχώρηση του 5ου κύκλου.

Στη νέα φωτογράφιση αποχώρησης, τα κορίτσια κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε σέξι αμερικανίδες σερβιτόρες σε drive – through και να ποζάρουν ως pin-up girls της δεκαετίας του ’60, διαφημίζοντας μία πίτσα. Η Mary Vitinaros έκανε μια πρώτη επίδειξη, ενώ τα μοντέλα είχαν ως βοήθεια αυτοκίνητα της εποχής και στο πλευρό τους ήταν ο φετινός coach Χρήστος Μπίρμπας, ο οποίος πόζαρε μαζί τους.

Η Αλεξία Τράικο, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, “μοίρασε” τα πρώτα disadvantages της φετινής σεζόν σε τρία κορίτσια, τα οποία θα είχαν 1 λεπτό, αντί για 3 που θα είχαν υπόλοιπες. Τα μοντέλα αυτά ήταν η Βικτώρια, η Μάρα και η Μαρίτα, με την Αλεξία να δικαιολογεί την απόφασή της, λέγοντας πως επέλεξε με βάση τα σχόλια που έκαναν οι κριτές στα κορίτσια, στο προηγούμενο πλατό.

GNTM: Ατύχημα για την Κάτια – Η απόφαση των κριτών

Από την φωτογράφιση απουσίαζε η Κάτια, το golden pass του φετινού διαγωνισμού, η οποία είχε ένα ατύχημα. Στο πλατό η παίκτρια ήταν παρούσα και περιέγραψε τι της συνέβη. Πήγα πίσω από το βαν που μας έφερε, ήταν ανοιχτές οι πόρτες, φύσηξε ο αέρας (είχε 9 μποφόρ) και με χτύπησε στη λεκάνη και στο κεφάλι. Πήγα στο νοσοκομείο, έκανα όλες τις εξετάσεις, ευτυχώς δεν έχω κάταγμα ή διάσειση, είμαι καλά”, είπε η Κάτια.

Η Βίκυ Καγιά ρώτησε τα υπόλοιπα κορίτσια αν έχουν ένσταση να περάσει η Κάτια στην επόμενη φάση, χωρίς να έχει στα χέρια της φωτογραφία. Τα κορίτσια δεν αντέδρασαν, επομένως, το golden pass μπήκε κατευθείαν στις 19. Παρόλα αυτά, η Γρηγοριάνα αποκάλυψε στην κάμερα πως η Αλεξία Κουβέλα είχε εκφράσει παράπονα για την παραμονή της Κάτιας στον διαγωνισμό, χωρίς να έχει λήψη.

GNTM: Η καλύτερη λήψη, τα κλάματα και η αποχώρηση

Την καλύτερη φωτογραφία πήρε η 18χρονη Γιέβα, η οποία άφησε τον εαυτό της ελεύθερο και κατάφερε να φέρει μία όμορφη λήψη που ήταν εντός concept.

Οι υπόλοιπες κοπέλες πήραν μία προς μία τις φωτογραφίες τους, ωστόσο, μερικές εξ αυτών ξέσπασαν σε κλάματα, καθώς τα σχόλια που άκουσαν από την κριτική επιτροπή τις απογοήτευσαν.

Η Αλεξία Τράικο, που είχε κερδίσει την προηγούμενη δοκιμασία, συγκινήθηκε και δήλωσε πως θα προσπαθήσει να συγκεντρωθεί, ώστε να μην ξαναφέρει μέτρια λήψη. Αντιστοίχως, σε κλάματα ξέσπασε και η Έλενα Λυσάνδρου, το κορίτσι που ακούει συνεχώς αρνητικά σχόλια από την Βίκυ Καγιά. Νόμιζε πως είχε κάνει πρόοδο αυτή τη φορά, ωστόσο, και πάλι “τα άκουσε” από τους κριτές.

Στις τελευταίες τρεις θέσεις, βρέθηκαν η Νάγια, η Δέσποινα και η Τζούλια, οι οποίες είχαν τις πιο αδύναμες λήψεις. Εκεί, η Βίκυ Καγιά μίλησε πολύ αυστηρά στη Δέσποινα, η οποία υπερασπίστηκε τη θέση της, δηλώνοντας πως θα προσπαθήσει ακόμη περισσότερο.

Το κορίτσι που αποχώρησε, τελικά, ήταν η Νάγια, η οποία είχε μπει ως επιλαχούσα στη θέση της Άννας που αποχώρησε οικειοθελώς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα