GNTM: Δοκιμασία από εποχές… παλιού ΠΑΣΟΚ – Σκοτωμός και κλάματα στο πλατό

GNTM: Δοκιμασία από εποχές… παλιού ΠΑΣΟΚ – Σκοτωμός και κλάματα στο πλατό
GNTM star tv

Μεγάλες ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο του GNTM 5. Η δοκιμασία αποχώρησης φέρνει ένταση και κλάματα. Δείτε το trailer της Τρίτης.

Ένα νέο επεισόδιο του GNTM 5 θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης (15/11) στις 21.00, μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Κυκλοφόρησε το νέο trailer του GNTM, στο οποίο βλέπουμε τα μοντέλα να βάζουν τα δυνατά τους στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης.

Τα συναισθήματα στο σπίτι του GNTM 5 είναι ανάμεικτα, με τα κορίτσια να συγκινούνται, διαβάζοντας το γράμμα αποχαιρετισμού της Ζωής, που αποχώρησε στο τελευταίο πλατό.

Στη δοκιμασία, τα κορίτσια καλούνται να φωτογραφηθούν εν πλω για την καμπάνια Malfy Gin, σε τρία διαφορετικά σημεία ενός ονειρεμένου ιστιοπλοϊκού. Η τύχη χαμογελά για άλλη μία φορά στα μοντέλα, καθώς οι λήψεις του φωτογράφου μόδας, Νίκου Βαρδακαστάνη, έχουν κάτι παραπάνω από μαγεία και φινέτσα.

Η Ραφαέλα δεν εκπλήσσει κανέναν όταν μοιράζει τα μειονεκτήματα και θα φανεί στο τελικό αποτέλεσμα πόσο αυτά δυσκόλεψαν τις διαγωνιζόμενες. Η φωτογράφιση κυλάει ομαλά με ούριο άνεμο, ωστόσο δεν λείπουν τα σκαμπανεβάσματα. Τα μοντέλα που θεώρησαν ότι το συγκεκριμένο concept τους ταιριάζει καταπληκτικά έσφαλαν και απογοητεύτηκαν ενώ εκείνες που δεν θεώρησαν τίποτα δεδομένο και μπήκαν χαλαρά στο σετ έλαβαν, εκτός από τα κολακευτικά σχόλια των κριτών, και μία άρτια εικόνα.

Για το τέλος της απαιτητικής μέρας οι κριτές κράτησαν μία έκπληξη για τα μοντέλα και όλοι μαζί αποβιβάστηκαν σε μία παραλία για ένα beach party υψηλών προδιαγραφών, παρέα με το Malfy Gin. Η διασκέδαση, ο χορός και η ξεγνοιασιά, ήταν ό,τι έπρεπε για τα μοντέλα, παίρνοντας δυνάμεις για το πλατό.

Οι τρεις κριτές, μαζί με την guest judge Μαρίνα Βερνίκου, εξηγούν στα μοντέλα πως κάποιες φορές το modeling είναι σαν να κάνεις… ζογκλερικά: τα δεδομένα είναι πολλά και όποια δεν τα λαμβάνει υπόψιν της, χάνει την ισορροπία και στο τέλος χάνει και το παιχνίδι, που ήταν ολοκληρωτικά στο χέρι της. Η αποχώρηση ενός ακόμα μοντέλου δίνει σε όλες ένα σπουδαίο μάθημα: το modeling θέλει γερό στομάχι και μεγάλη αντοχή στη σκληρή κριτική, που συμβαίνει στην πραγματική ζωή ενός μοντέλου.

GNTM: Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου (15/11)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα