GNTM: Δοκιμασία “κατά ριπάς” και η ανακοίνωση που θα αφήσει παίκτριες και κριτές άφωνους

GNTM: Δοκιμασία “κατά ριπάς” και η ανακοίνωση που θα αφήσει παίκτριες και κριτές άφωνους
Η κριτική επιτροπή του GNTM 5 Star

Εκπλήξεις και ανατροπές περιμένουν τα επίδοξα μοντέλα του GNTM 5, το οποίο επιστρέφει με νέο επεισόδιο και μία δοκιμασία αποχώρησης που θα φέρει μεγάλη ένταση. Ποια θα αποχωρήσει.

Το GNTM 5 επιστρέφει για ακόμη ένα βράδυ Δευτέρας μέσα από τη συχνότητα του STAR, και στο νέο επεισόδιο τα επίδοξα μοντέλα έρχονται αντιμέτωπα με μία νέα απαιτητική δοκιμασία αλλά και πολλές εκπλήξεις.

Η Εβελίνα συγκεντρώνει τις συμπαίκτριές της και τους ανακοινώνει κάτι που πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες στο σπίτι των μοντέλων.

Το γήπεδο τένις στο ΟΑΚΑ είναι ο επόμενος προορισμός των υποψήφιων μοντέλων, όπου καλούνται να συνδυάσουν την υψηλή ραπτική με το τένις. Ο ιστορικός οίκος Φαλιάκος ανοίγει, αποκλειστικά για το GNTM 5, το αρχείο του και βγάζει θησαυρούς 30 ετών για να ντύσει τα κορίτσια. Οι σχεδιαστές του Maison Faliakos, Χρήστος Πετρίδης και Βενέδικτος Αντύπας, προσδίδουν στα μοντέλα το haute couture ύφος, που απαιτεί το concept της φωτογράφισης, ενώ ο προπονητής του τένις Νίκος Δαγαλάκης, φροντίζει να «προμηθεύει» στις παίκτριες μπαλιές, οι οποίες, σύμφωνα με το πλάνο, μετά το δεύτερο λεπτό θα έρχονται πάνω τους κατά ριπάς!

Οι διαγωνιζόμενες τα βρίσκουν σκούρα, καθώς καλούνται να συνδυάσουν την αθλητική κίνηση και την αύρα της υψηλής ραπτικής με εφευρετικότητα και χάρη. Ο φωτογράφος μόδας Άγγελος Δριστέλλας εκπληρώνει με το παραπάνω τον σκοπό του, καθώς με την καθοδήγησή του τα περισσότερα κορίτσια βρίσκουν τα πατήματά τους.

Ωστόσο, τα εμπόδια, που αντιμετωπίζουν, φαίνεται να είναι πολλά και αφορούν κυρίως τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται το τι συμβαίνει γύρω τους και μέσα τους, γεγονός που σχολιάζεται έντονα και στο πλατό.

Ο πρώτος guest κριτής της σεζόν, ο σχεδιαστής Χρήστος Πετρίδης του οίκου Φαλιάκου, καταλαμβάνει την τέταρτη θέση δίπλα στους κριτές του GNTM 5, Βίκυ Καγιά, Τάσο Σοφρωνίου και Γιώργο Καράβα.

Οι διφορούμενες κριτικές και τα αυστηρά σχόλια δεν λείπουν, ούτε όμως και οι εντάσεις και τα κλάμματα, με τη Βίκυ Καγιά να ακούγεται να λέει κατά τη διάρκεια της κριτικής της, “πολύ χαλαρουίτα έχει πέσει”.

Ωστόσο, πριν ολοκληρωθεί η κριτική, μία απρόσμενη ανακοίνωση αφήνει παίκτριες και κριτές άφωνους, αναγκάζοντας τη Βίκυ Καγιά να διακόψει τη διαδικασία, δημιουργώντας ερωτηματικά για το ποιες θα βρισκόταν στο bottom.

GNTM: Δείτε το trailer του νέου επεισοδίου (17/10)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα