GNTM: Επιστρέφει η Βίκυ Καγιά, αποχωρήσεις – βόμβα στην κριτική επιτροπή

GNTM: Επιστρέφει η Βίκυ Καγιά, αποχωρήσεις – βόμβα στην κριτική επιτροπή
Η Βίκυ Καγιά instagram

Ανανεωμένο επιστρέφει τον Σεπτέμβρη το GNTM, στο οποίο θα συμμετάσχουν μόνο κορίτσια. Επιστρέφει η Βίκυ Καγιά, ποιοι κριτές μένουν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Με πολλές αλλαγές αναμένεται ο 5ος κύκλος του GNTM που επιστρέφει τη νέα χρονιά, με τον διαγωνισμό μόδας να επιστρέφει στο σχήμα που τον πρωτογνωρίσαμε, καθώς οι συμμετοχές αφορούν μόνο κορίτσια.

Μεγάλες θα είναι οι αλλαγές και στην κριτική επιτροπή, που αναμένεται να έχει εντελώς διαφορετική σύνθεση από την περσινή χρονιά.

Η Βίκυ Καγιά συμφώνησε και επιστρέφει στο ριάλιτι μόδας, ενώ ο Γιώργος Καράβας αναβαθμίζεται και από τη νέα χρονιά θα έχει τον ρόλο του κριτή.

Σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day, παρελθόν από την κριτική επιτροπή αναμένεται να αποτελέσουν η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Δημήτρης Σκουλός, ο Άγγελος Μπράτης και η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ενώ δεν τίθεται θέμα επιστροφής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο ριάλιτι μόδας.

Τα γυρίσματα του GNTM 5 θα ξεκινήσουν νωρίτερα από τον Ιούνιο και το ριάλιτι μόδας θα βγει στον αέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Δείτε τι συζητήθηκε για τις επερχόμενες αλλαγές:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα