GNTM: Γιατί η κυρία Έφη έγινε meme στο Twitter – “Άδεια, δίπλωμα παρακαλώ!”

GNTM: Γιατί η κυρία Έφη έγινε meme στο Twitter – “Άδεια, δίπλωμα παρακαλώ!”
GNTM - Έφη video printscreen / star tv

Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστο το "ξενέρωμα" της κυρίας Έφης στην τελευταία δοκιμασία του GNTM 5. Μέσα σε λίγα λεπτά, η ίδια έγινε viral στην πλατφόρμα.

Στη νέα φωτογράφιση αποχώρησης του GNTM, που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης, τα μοντέλα κλήθηκαν να μεταμορφωθούν σε σέξι αμερικανίδες σερβιτόρες σε drive – through και να ποζάρουν ως pin-up girls της δεκαετίας του ’60, διαφημίζοντας μία πίτσα.

Η Mary Vitinaros έκανε μια πρώτη επίδειξη, ενώ τα μοντέλα είχαν ως βοήθεια αυτοκίνητα της εποχής και στο πλευρό τους ήταν ο φετινός coach Χρήστος Μπίρμπας, ο οποίος πόζαρε μαζί τους.

Η Αλεξία Τράικο, ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, “μοίρασε” τα πρώτα disadvantages της φετινής σεζόν σε τρία κορίτσια, τα οποία θα είχαν 1 λεπτό, αντί για 3 που θα είχαν υπόλοιπες. Τα μοντέλα αυτά ήταν η Βικτώρια, η Μάρα και η Μαρίτα, με την Αλεξία να δικαιολογεί την απόφασή της, λέγοντας πως επέλεξε με βάση τα σχόλια που έκαναν οι κριτές στα κορίτσια ,στο χθεσινό πλατό.

Ο φωτογράφος Μάικ Τσίτας είδε κάποια κορίτσια να ανταποκρίνονται με ευκολία στο ζητούμενο, ενώ κάποια άλλα δυσκολεύτηκαν να βρουν τις πόζες τους.

Όταν έφτασε η ώρα να φωτογραφηθεί η κυρία Έφη, η ίδια δυσκολεύτηκε πολύ με το κόνσεπτ, λόγω της αποκαλυπτικής εμφάνισης που θα έπρεπε να έχει.

Η ίδια, μετά την φωτογράφηση, μίλησε στην κάμερα, με την απογοήτευσή της να είναι τεράστια. Οι χρήστες του Twitter δεν άφησαν ασχολίαστο το “ξενέρωμα” της κυρίας Έφης, δίνοντας “πόνο” με τις αναρτήσεις τους. Μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, η κα Έφη έγινε viral, αλλά και meme στην πλατφόρμα.

GNTM: Οι ξεκαρδιστικές αντιδράσεις για την κυρία Έφη

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα