GNTM: Η audition της Κάτιας από την Ουκρανία – “Θέλω το έπαθλο για να φέρω την αδερφή μου”

GNTM: Η audition της Κάτιας από την Ουκρανία – “Θέλω το έπαθλο για να φέρω την αδερφή μου”
GNTM - Η audition της Κάτιας star / youtube

Η Κάτια από την Ουκρανία συγκίνησε τους κριτές, με την ίδια να δηλώνει πως θέλει να κερδίσει το έπαθλο του GNTM 5, ώστε να μπορέσει να φέρει την αδερφή της στην Κύπρο, όπου και μένει η ίδια με τη μητέρα της.

Το τρίτο επεισόδιο του GNTM 5 παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Δευτέρας (26/09), μέσα από τη συχνότητα του STAR.

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μόδας επέστρεψε στις οθόνες μας και όπως όλα δείχνουν ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η guest κριτής Σοφία Χατζηπαντελή αναζητούν γυναίκες που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά και διάθεση να εξελιχθούν.

Η Έλενα Γαλύφα, ως hostess, είναι εκείνη, που υποδέχεται τις υποψήφιες, λίγο πριν συναντήσουν την κριτική επιτροπή.

Στο νέο επεισόδιο μια διαγωνιζόμενη από την Ουκρανία συγκίνησε τους κριτές, στο άκουσμα ότι η ίδια θέλει να κερδίσει το έπαθλο, με στόχο να φέρει την αδερφή της στην Κύπρο, όπου και μένει η ίδια με τη μητέρα της.

Ο λόγος για την Κάτια, η οποία εντυπωσίασε τους κριτές με την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ την ίδια στιγμή τους συγκίνησε με την ιστορία της.

Οι τελευταίοι μήνες για την Κάτια ήταν πολύ δύσκολοι μιας και η ίδια δουλεύει στην Κύπρο και στέλνει χρήματα στην οικογένειά της που βρίσκεται στην Ουκρανία.

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε η 29χρονη, ο ξάδερφός της βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου και απώτερος σκοπός της είναι να κερδίσει το έπαθλο του GNTM 5, ώστε να καταφέρει να φέρει την αδερφή της στην Κύπρο.

Αυτή η προσπάθεια που κάνει, σε συνδυασμό με την ομορφιά, αλλά και την καλλίγραμμη σιλουέτα της, έκαναν τους κριτές να πουν τέσσερις φορές “ναι” και να την περάσουν στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, η Βίκυ Καγιά δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα, λέγοντας πως στο τέλος θα τα καταφέρει.

«Είναι ότι πιο συγκινητικό και σοβαρό έχει πει κανείς εδώ όλες τις ημέρες. Είσαι ψυχή, είσαι γενναιόδωρη, είσαι μοντελάρα. Εγώ πιστεύω θα τα καταφέρεις», είπε η Βίκυ Καγιά.

GNTM: Δείτε την audition της Κάτιας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version