GNTM: Η επίσημη σελίδα στο Instagram “πρόδωσε” την πρώτη αποχώρηση της σεζόν

GNTM: Η επίσημη σελίδα στο Instagram “πρόδωσε” την πρώτη αποχώρηση της σεζόν
Οι διαγωνιζόμενες του GNTM 5 instagram @gntmgr

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση του GNTM 5 δεν αποτέλεσε έκπληξη, καθώς ο επίσημος λογαριασμός του ριάλιτι μοντέλων στο Instagram μας είχε προϊδεάσει για το τι πρόκειται να συμβεί.

Στο σπίτι του GNTM μπήκαν οι 21 διαγωνιζόμενες το βράδυ της Δευτέρας (10/10) και εκεί τις υποδέχτηκε το γνωστό μοντέλο Mary Vitinaros, αλλά και μια καινούργια παρουσία, ο Χρήστος Μπίρμπας, ο οποίος είναι ο φετινός τους coach.

Τα επίδοξα μοντέλα δοκιμάστηκαν στην πρώτη τους επαγγελματική φωτογράφιση και είχαν το πρώτο τους πλατό, όπου κρίθηκαν από την Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τον Τάσο Σοφρωνίου, ενώ ένα κορίτσι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ριάλιτι μοντέλων του Star, στην πρώτη αποχώρηση του 5ου κύκλου.

Προηγουμένως, πριν ακόμη τα κορίτσια μπουν στο σπίτι, είδαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση, η οποία δεν προβλήθηκε στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, η Άννα Βενετσανάκη αποχώρησε οικειοθελώς από το GNTM και τη θέση της πήρε η πρώτη επιλαχούσα, η Νάγια Κοντοστεργίου.

Υπενθυμίζεται ότι η 47χρονη Άννα, που δουλεύει σε απορριμματοφόρο, είχε συγκλονίσει τους κριτές με την ιστορία κακοποίησής της.

Η Άννα είναι μητέρα τριών παιδιών, απασχολείται στον καθαρισμό στον Δήμο Χαλανδρίου και ταυτόχρονα συνεχίζει το σχολείο προκειμένου να αποκτήσει το απολυτήριο λυκείου. Κατά την ακρόασή της αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Παντρεύτηκα σε μικρή ηλικία γιατί ήθελα να φύγω από το (πατρικό) σπίτι. Έχω φάει πολύ ξύλο από τον πατέρα μου και με την πρώτη ευκαιρία που βρήκα έφυγα. Δεν με ήθελε, απλά» είπε και βούρκωσε. «Και ο άντρας μου με χτυπούσε και για αυτό τον χώρισα» συνέχισε.

Ερωτηθείσα γιατί αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή, η Άννα είπε «Ένας λόγος για τον οποίο ήρθα εδώ είναι για να αποδείξω ότι μια γυναίκα δεν είναι μόνο μάνα και οικογένεια. Είναι και γυναίκα, πάνω από όλα γυναίκα. Η γυναίκα δεν έχει όριο ηλικίας. Οποιαδήποτε ώρα και στιγμή μπορεί να πραγματοποιήσει το όνειρό της. Και πρέπει να προχωράει. Το έχουμε ανάγκη (οι γυναίκες). Εμένα μου έχει δώσει ζωή και το σχολείο μου και που είμαι εδώ. Μπορεί να είμαι 47 χρονών αλλά νιώθω 17.»

GNTM: Το Instagram “πρόδωσε” την πρώτη αποχώρηση της σεζόν

Για κάποιους χρήστες του διαδικτύου, η οικειοθελής αποχώρηση της Άννας δεν αποτέλεσε έκπληξη, μιας και τα “σημάδια” ήταν εμφανή.

Αρχικά, η ίδια δεν εμφανίστηκε στο intro video, το οποίο θα καλωσορίζει τους τηλεθεατές, στην έναρξη των επεισοδίων.

Την ίδια ώρα, πολλοί ήταν όσοι είχαν αντιληφθεί ότι η Άννα δεν θα μπει στο σπίτι του ριάλιτι μοντέλων, καθώς παρατήρησαν ότι στον επίσημο λογαριασμό του GNTM 5 στο Instagram η φωτογραφία της Άννας ήταν αρκετά διαφορετική σε σχέση με τις φωτογραφίες των υπόλοιπων παικτριών.

Για του λόγου το αληθές, παρακάτω οι επαγγελματικές λήψεις των μοντέλων:

Εδώ, η “μονταρισμένη” φωτογραφία της Άννας:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα