GNTM – Μαριάννα Παινέση: Απορώ γιατί χαρακτηρίζουν την Αμανατίδου διπρόσωπη

GNTM – Μαριάννα Παινέση: Απορώ γιατί χαρακτηρίζουν την Αμανατίδου διπρόσωπη

Η πανέμορφη Μαριάννα Παινέση ήταν μία από τις τρεις φιναλίστ του GNTM και, ίσως, το πιο ήσυχο κορίτσι του παιχνιδιού. Φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Στη Φωλιά των Κου Κου" και μίλησε για την εμπειρία της.

Η Μαριάννα Παινέση, πρώην παίκτρια του GNTM, κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα του παιχνιδιού και να διεκδικήσει μαζί με την Εβελίνα Σκίτσκο και την Ειρήνη Καζαριάν, που τελικά κέρδισε, τον τίτλο της νικήτριας και το μεγάλο έπαθλο.

Η Μαριάννα βρέθηκε καλεσμένη, όπως όλα τα κορίτσια που πέρασαν από το GNTM, στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κου Κου” και μίλησε για την εμπειρία της μέσα στο παιχνίδι, για τα κορίτσια με τα οποία έκανε παρέα και για τον ήρεμο χαρακτήρα της.

Ως προς τις “κατηγορίες” για την διπροσωπία της Άννας Αμανατίδου, δήλωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει γιατί την αποκαλούν έτσι, ενώ, όπως είπε, με κανένα κορίτσι δεν είχε κάποιο πρόβλημα και τα πήγαινε με όλες καλά, γι’ αυτό και δεν τσακωνόταν.

Η Μαριάννα έχει τελειώσει Παιδαγωγικά, αλλά προς το παρόν θα ήθελε να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, όπως δήλωσε, ενώ στο μέλλον θα ήθελε να καταπιαστεί και με το αντικείμενο των σπουδών της, γιατί έχει να κάνει με τα παιδιά.

Δείτε όλη της τη συνέντευξη εδώ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα