GNTM: Με εγκαύματα στα πόδια οι παίκτριες – Το κήρυγμα της Καγιά και οι αντιδράσεις στο Twitter

GNTM: Με εγκαύματα στα πόδια οι παίκτριες – Το κήρυγμα της Καγιά και οι αντιδράσεις στο Twitter

Μια δοκιμασία του GNTM προκάλεσε εγκαύματα στα πόδια των κοριτσιών, αφού περπατούσαν ξυπόλητες στον ήλιο. Τα παράπονά τους δεν εισακούστηκαν από την Βίκυ Καγιά, ενώ το Twitter έκανε λόγο για "ευθύνη της παραγωγής".

Με νέο επεισόδιο επέστρεψε το GNTM το βράδυ της Δευτέρας (21/11) στο Star, με τα μοντέλα να λαμβάνουν μέρος σε καινούργιες δοκιμασίες.

Στην αρχή του επεισοδίου, η model instructor, Mary Vitinaros και ο coach, Χρήστος Μπίρμπας, έφτασαν στο σπίτι του GNTM και ανακοίνωσαν στα μοντέλα ότι θα ακολουθούσε ένα πολύ ιδιαίτερο μάθημα πασαρέλας, στο οποίο θα έπρεπε να χρησιμοποιήσουν ως props αυγά και ένα κοντάρι, ώστε να μάθουν πώς να περπατάνε με ίσιο κορμό και άνεση φορώντας ψηλά τακούνια. Πιο συγκεκριμένα, οι coaches έδωσαν στις κοπέλες αυγά για να τα κολλήσουν στα πόδια τους και η αποστολή τους ήταν να περπατήσουν χωρίς να τα σπάσουν.

Ωστόσο, η δοκιμασία ολοκληρώθηκε με όχι τόσο επιτυχημένο τρόπο. Τα περισσότερα κορίτσια, επειδή ήταν ξυπόλυτα, αισθάνθηκαν τις πατούσες τους να καίγονται και έτσι, μετά το πέρας του challenge, αρκετές κοπέλες ανέφερε πως είχαν εγκαύματα στα πόδια.

GNTM: Το κήρυγμα της Καγιά για τα εγκαύματα

Στη συνέχεια, η Βίκυ Καγιά, ο Τάσος Σοφρωνίου και ο Χρήστος Μπίρμπας, καλοδέχτηκαν τις διαγωνιζόμενες στο κτήμα Αμάλθεια και εκεί τους ανακοίνωσαν το concept της φωτογράφισης αποχώρησης. Το challenge ήταν ένας συνδυασμός μιας πασαρέλας, που είναι βυθισμένη στο νερό και μιας girly φωτογράφισης, στην οποία τα μοντέλα θα κρατούσαν ένα γλειφιτζούρι Chupa Chups για να ποζάρουν στον φωτογράφο Πάνο Γιαννακόπουλο.

Κάποια μοντέλα παραπονέθηκαν για τα πόδια τους και διερωτήθηκαν πώς θα καταφέρουν να κάνουν πασαρέλα, με την Βίκυ Καγιά να ξεσπά. Συγκεκριμένα, τους ανέφερε πως δεν θα έπρεπε να παραπονιούνται και να περιμένουν από κάποιον να τους φέρει νερό ή αλοιφές, καθώς, αν στο μέλλον βρεθούν στο Παρίσι για να κάνουν καριέρα, κανείς δεν θα μπορεί να τις βοηθήσει. Επίσης, είπε πως θα πρέπει τα κορίτσια να προσέχουν τους εαυτούς τους και πως ο πελάτης δεν ενδιαφέρεται για το εάν το μοντέλο έχει πόνο στα πόδια.

GNTM: Οι αντιδράσεις στο Twitter

Το κήρυγμα της Βίκυς Καγιά προκάλεσε αντιδράσεις στο Twitter, με τους χρήστες να σχολιάζουν πως τα εγκαύματα στα πόδια των κοριτσιών είναι ευθύνη της παραγωγής λόγω της δοκιμασίας και όχι των μοντέλων, σημειώνοντας πως δεν φτάνει που τραυματίστηκαν, την “ακούνε” κι από πάνω.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα