GNTM: Οι νέοι guest κριτές μετά την Χατζηπαντελή και μία επιστροφή από τα παλιά

GNTM: Οι νέοι guest κριτές μετά την Χατζηπαντελή και μία επιστροφή από τα παλιά
Έρχονται νέεοι guest κριτές Youtube

Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν βρίσκεται πια στην κριτική επιτροπή του GNTM, μιας και ήταν guest κριτής, για το στάδιο των οντισιόν. Ποιοι έρχονται για να "πάρουν" την θέση της.

Ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μόδας, το GNTM 5, επέστρεψε στις οθόνες μας με μεγάλες ανατροπές και εντυπωσιακές παρουσίες.

Η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου και η guest κριτής Σοφία Χατζηπαντελή αναζήτησαν στις οντισιόν γυναίκες που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα, χαρακτήρα, στυλ, φυσική ομορφιά και διάθεση να εξελιχθούν. Τι ακολουθεί όμως, από εδώ και πέρα;

Είναι γνωστό, ήδη από το trailer του επεισοδίου της Δευτέρας (03/10) στις 21.00, πως η Σοφία Χατζηπαντελή δεν βρίσκεται πια στην κριτική επιτροπή, μιας και ήταν guest κριτής για το στάδιο των οντισιόν.

Ωστόσο, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου δεν θα μείνουν μόνοι τους, καθώς, όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στο “Καλύτερα δε Γίνεται” του Σαββάτου, θα ακολουθήσουν νέεοι Guest κριτές.

Αυτοί θα είναι η Μαρίνα Βερνίκου, ο στυλίστας Peter Dundas και ο Χριστόφορος Κοτέντος, ο οποίος συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του ριάλιτι στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα