GNTM: Στις οντισιόν η κολλητή της Τούνη – “Το Instagram σου είναι λαϊκό”

GNTM: Στις οντισιόν η κολλητή της Τούνη – “Το Instagram σου είναι λαϊκό”
Η διαγωνιζόμενη Λένια Glomex

Η Λένια πέρασε από τις οντισιόν του GNTM προκαλώντας ποικίλα σχόλια, τόσο για την εμφάνισή της όσο και για το Instagram της. Αν και δεν ενθουσίασε τους κριτές, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

Η Λένια (από το Κονδυλένια!) ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες που πήγε στις οντισιόν του GNTM για να δοκιμάσει την τύχη της και να προσπαθήσει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα.

Η διαγωνιζόμενη είπε στους κριτές ότι έχει ασχοληθεί λίγο με το μόντελινγκ, κάνοντας μερικές φωτογραφίσεις για e-shop, ενώ δήλωσε πως στο Instagram τα πηγαίνει πολύ καλά έχοντας περίπου 23.000 followers.

Οι κριτές ζήτησαν από τη Λένια να φορέσει μαγιό, ενώ μέχρι εκείνη να επιστρέψει, ο Άγγελος Μπράτης και η Βίκυ Καγιά “εξέταζαν” τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ώστε να δουν τις φωτογραφίες της.

Ο Μπράτης σχολίασε χαρακτηριστικά: “Το Instagram το είδες; Τραγικό! το φίλτρο έχει πάει στο άπειρο. Τοίχος, μάγουλο, μύτη είναι ένα”.

Όταν η Λένια επέστρεψε τα είπε και στην ίδια, αναφέροντας: “Είδα το Instagram σου. Δεν έχει κανένα ενδιαφέρον. Οι φωτογραφίες σου οι κοντινές είναι γεμάτες φίλτρα. Δεν είδα μόδα, δεν είδα ένα στυλ προσωπικό.”

Παράλληλα, ο Δημήτρης Σκουλός πρόσθεσε: “Το Instagram σου είναι λίγο πιο λαϊκό από αυτό που θα θέλαμε”, ενώ η Βίκυ Καγιά της είπε πως είναι κάπως “παλαιικό”.

Στο μεταξύ, οι κριτές είπαν στη Λένια πως θα την κατέτασσαν στην κατηγορία των light plus size προκαλώντας την ενόχλησή της, αν και δεν έδειξε να την πειράζει.

Εν τέλει πέρασε στη φάση των bootcamp με τρεις ψήφους από τους κριτές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Λένια είναι μία από τις κολλητές φίλες της Ιωάννας Τούνη.


Δείτε τα higlights από τις οντισιόν της Δευτέρας:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version