House of Fame: Η έκπληξη της Άντζελας Δημητρίου – Αποκάλυψε την ηλικία της

House of Fame: Η έκπληξη της Άντζελας Δημητρίου – Αποκάλυψε την ηλικία της

Η Άντζελα Δημητρίου "εισέβαλε" στο "House of Fame", κάνοντας έκπληξη στους σπουδαστές. Οι πρόβες, οι συμβουλές της, η ηλικία της και η ερμηνεία του "Ποια θυσία".

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους σπουδαστές του “House of Fame” το απόγευμα της Πέμπτης (18/03), καθώς την ώρα που έκαναν πρόβα τα τραγούδια τους για το live της Παρασκευής (19/03), η Άντζελα Δημητρίου “εισέβαλε” στην αίθουσα μουσικής.

Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια συστήθηκε στους σπουδαστές, που φυσικά την γνώριζαν αφού η Άντζελα Δημητρίου αποτελεί μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες ερμηνεύτριες, και τους έδωσε διάφορες συμβουλές για το πώς να διαχειρίζονται το άγχος τους και πώς να δίνουν ψυχή στο τραγούδι.

Η Άντζελα Δημητρίου τους συνέστησε, επίσης, να απολαύσουν το ταξίδι τους στο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ και να προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τα μαθήματα των καθηγητών τους και τις συμβουλές τους. Όπως είπε, η ίδια όταν ξεκίνησε την καριέρα της δεν είχε ούτε ενδυματολόγο, ούτε κάποιον ειδικό για τα μαλλιά της.

Έπειτα, οι σπουδαστές που είχαν ελληνικά τραγούδια τα έκαναν πρόβα μπροστά στην Άντζελα Δημητρίου, ανάμεσά τους και η Βένια η οποία αυτή τη βδομάδα θα τραγουδήσει το “Ποια θυσία”.

Προηγουμένως, πάντως, η γνωστή τραγουδίστρια είχε συναντηθεί με τη Βένια για να τη βοηθήσει με το τραγούδι της, καθώς η ίδια το τραγουδά με τεράστια επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια.

Μάλιστα, η Άντζελα Δημητρίου απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι δεν έχει κόμπλεξ με την ηλικία και αποκάλυψε στους μαθητές, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, ότι είναι 66 ετών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα