Το 'σκάστε' Χατζίδου στους Μαχητές που πανηγύριζαν έξαλλα τη νίκη

Το 'σκάστε' Χατζίδου στους Μαχητές που πανηγύριζαν έξαλλα τη νίκη

Βούιξε το twitter με την τραγουδίστρια που αφού τα έβαλε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τώρα επέλεξε να βρίσει ολόκληρη την ομάδα των Μαχητών

Σε ιδιαίτερα αντιδημοφιλές πρόσωπο φαίνεται πως εξελίσσεται η Ελένη Χατζίδου, όσο προχωρά το survivor. Μετά την κόντρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, για την οποία έχει "σύρει" τόνους κριτικής τις τελευταίες ημέρες, η τραγουδίστρια τα έβαλε με την ομάδα των Μαχητών. Βλέπετε στο χθεσινό αγώνισμα, το οποίο θα έδινε στους νικητές ένα λαχταριστό Hot Dog, η παίκτρια των Διασήμων αντέδρασε έντονα στο τελευταίο αγώνισμα.

Όταν η μαχητές κέρδισε το τελευταίο παιχνίδι, πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη, την ώρα που η Κατερίνα Δαλάκα έδειχνε να πονάει, έχοντας γυρίσει το πόδι της κατά τη διάρκεια της κούρσας. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Χατζίδου που γύρισε προς την αντίπαλη ομάδα και φώναξε "σκάστε επιτέλους".

Η παίκτρια εξήγησε ωστόσο στη συνέχεια στον Σάκη Τανιμανίδη πως αντέδρασε έτσι από την παρόρμηση και καθώς έβλεπε την συμπαίκτρια της να σφαδάζει από τους πόνους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Survivor
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Survivor 2: Οι τρελές διακοπές της Σπυροπούλου στον Άγιο Δομίνικο και οι μπηχτές της Χατζίδου

ADVERTISING

SHARE: