Η Γιάννα του MasterChef κατεβαίνει υποψήφια σύμβουλος στην Αμαλιάδα

Η Γιάννα του MasterChef κατεβαίνει υποψήφια σύμβουλος στην Αμαλιάδα

Η Ιωάννα Ρέντεση ήταν από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής και έγινε γνωστή από την ατάκα της "θα φρίξει το σκυλί".

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος θα είναι η Γιάννα που μετείχε στο MasterChef, στον δήμο Αμαλιάδας απ’ όπου κατάγεται.

Την Ιωάννα Ρέντεση άλλωστε οι συμπαίκτες της την αποκαλούσαν χαϊδευτικά “Αμαλιάδα”.

Η Γιάννα Ρέντεση αποδέχτηκε την πρόταση του νυν δημάρχου του Δήμου Ήλιδας Χρήστου Χριστοδουλόπουλου και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξή του.

Θυμηθείτε τον εκνευρισμό της με τον Χαράλαμπο:

Η ανακοίνωσή της:

“Το τελευταίο διάστημα, μέσα από την συμμετοχή μου στο τηλεοπτικό πρόγραμμα MASTER CHEF, προσπάθησα να διαφημίσω την Αμαλιάδα. Κατανόησα ότι η εξωστρέφεια σε όλα τα θέματα και σε όλα τα επίπεδα, είναι αυτό που συμβάλλει στην ευρεία αποδοχή.

Κάτι ανάλογο προσπαθεί τα τελευταία χρόνια να κάνει και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επιδιώκει να βγάλει τον Δήμο μας από τα ασφυκτικά πλαίσια του παρελθόντος και να τον καταστήσει πρωταγωνιστή των εξελίξεων και έναν δήμο σύγχρονο και θελκτικό.

Παράλληλα, τα πέντε χρόνια θητείας του έχει εκτελεστεί ένα πλούσιο έργο σε όλα τα επίπεδα, που δεν μπορεί και δεν πρέπει να μείνει στη μέση.

Για όλους αυτούς και πολλούς άλλους λόγους, αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κυρίου Χριστοδουλόπουλου και να συμμετάσχω στον συνδυασμό ΝΙΚΗΣ της Δημοτικής Παράταξης ΗΛΙΔΑ – ΝΕΑ ΜΕΡΑ.

Γιατί οφείλουμε στα παιδιά μας και στο μέλλον του τόπου μας να μην οπισθοχωρήσουμε!”.

Το επίσημο βιογραφικό της:

“Η Γιάννα Ρέντεση γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλης της Αμαλιάδας. Είναι απόφοιτος του 2ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας και του ΙΕΚ Πύργου με ειδικότητα: “ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ”.

Ήταν επί σειρά ετών έμπορος, αφού διατηρούσε επιχείρηση στην πόλη της Αμαλιάδας.

Είναι ένα ιδιαίτερα δραστήριο άτομο με πλούσια κοινωνική δράση. Τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί από τις γυναίκες της Τοπικής Κοινότητας Σωστίου όπου διαμένει, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Σωστίου.

Μετά τη συμμετοχή της στο γνωστό τηλεοπτικό πρόγραμμα “MASTER CHEF” εργάζεται σαν SOUS CHEF σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής μας.

Μεγαλώνει μόνη της τα δύο της παιδιά, τον Γιώργο 15 ετών και την Αναστασία 9 ετών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version