Η Καρολίνα Καλύβα απάντησε για τα γυμνά πλάνα στο Survivor

Η Καρολίνα Καλύβα απάντησε για τα γυμνά πλάνα στο Survivor
Η Καρολίνα Καλύβα Instagram @carolinajacq

Η Καρολίνα Καλυβά μίλησε για πρώτη φορά σχετικά με τη γυμνή σκηνή στο Survivor, που είχε προκαλέσει αντιδράσεις.

Πριν λίγες εβδομάδες τέσσερις παίκτες του Survivor, κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, αποφάσισαν να βγάλουν τα ρούχα τους και να βουτήξουν στη θάλασσα γυμνοί.

Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Καρολίνα Καλύβα, τα πέταξαν όλα και αποφάσισαν να κάνουν ηλιοθεραπεία και έπειτα μπάνιο χωρίς ρούχα, δείχνοντας να το απολαμβάνουν σε αντίθεση με την Ελένη Χαμπέρη, η οποία εμφανίστηκε σοκαρισμένη με την πρωτοβουλία των παικτών.

Η Καρολίνα Καλύβα βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1 και μίλησε για το συγκεκριμένο περιστατικό, τονίζοντας πως δεν το έχει μετανιώσει, καθώς δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από το ανθρώπινο σώμα.

“Το ασπάζομαι στη ζωή μου αυτό. Το ανθρώπινο σώμα είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει κι έτσι γεννιέσαι. Δεν χρειάζεται κανείς να ντρέπεται για το σώμα του. Ούτως ή άλλως εγώ από την πρώτη στιγμή κινήθηκα στον χώρο ελεύθερη και χωρίς πίεση για τις κάμερες. Εκείνη τη στιγμή στην παραλία βρεθήκαμε σε συζητήσεις με τα παιδιά για αυτό το θέμα και το κάναμε”, είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το εν λόγω απόσπασμα μετά το 3ο λεπτό του παρακάτω βίντεο:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα