Ιεροκλής Μιχαηλίδης: “Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι το κέντρο του κόσμου”

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: “Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είμαι το κέντρο του κόσμου”
Ιεροκλής Μιχαηλίδης glomex

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης μιλά για το "εγώ" του ηθοποιού, το οποίο έχει μάθει να διαχειρίζεται και εξηγεί γιατί ποτέ δεν αισθάνθηκε πως βρίσκεται στο "κέντρο του κόσμου".

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης βρέθηκε καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά το μεσημέρι της Πέμπτης (12/01) και μοιράστηκε άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς του.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από το επάγγελμα του ηθοποιού αλλά και το “εγώ” που το συνοδεύει, με τον ίδιο να εξηγεί πώς ο ίδιος κατάφερε να μην αισθάνεται πως είναι το κέντρο του κόσμου.

Πρέπει να έχεις τη στοιχειώδη ευφυία να αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είσαι το κέντρο του κόσμου, γιατί με τη δουλειά που κάνουμε, όλοι το έχουμε ανάγκη. Δεν το αισθάνθηκα ποτέ αυτό. Κινδύνευσα να ‘αρπάξει λίγο το σασί’ από τη δημοσιότητα, κουράστηκα να βλέπω και τους άλλους να ξεφεύγουν μετά λες ‘ωχ μη γίνω έτσι'”, ανέφερε ο ηθοποιός μιλώντα μεταξύ άλλων για το “εγώ” του ηθοποιού.

Ο ίδιος παραδέχθηκε πως οι ηθοποιοί “έχουν ένα θέμα με το εγώ τους” και αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό που επικρατεί στον συγκεκριμένο χώρο, λέγοντας πως “είναι κουραστικό να έχεις δεύτερες σκέψεις και ανταγωνισμούς. Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να σου επιτεθούν ή να σε αμφισβητήσουν, καμιά φορά πικραίνεσαι, αλλά δεν πειράζει“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα